Χάρης Γιακουμάτος για Survivor All Star: «Ζουν τη ζωή του “κακού” χωριού, έχουν μπει στο δικό τους σύμπαν πια»

Τις εξελίξεις στο «Survivor All Star» σχολίασε ο Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι έχουν μπει πλέον στο δικό τους σύμπαν.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις εντάσεις Κόκκινων και Μπλε και το κλίμα «χωριού» που επικρατεί στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

«Χάνεσαι από την πραγματικότητα. Έχουν μπει στο δικό τους σύμπαν όλοι αυτοί εκεί μέσα. Ζουν τη ζωή

του “κακού” χωριού, που είναι η άλλη και κρυφακούει τι λένε οι γείτονες», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Γιακουμάτος.

Και συνέχισε: «Βλέπουμε τον Τάκη που συνέχεια, επειδή έχει κάμερα μπροστά, όταν λένε μια ατάκα για τον ίδιο, αντιδρά και προσπαθεί να αλλάξει το προφίλ του. Όμως, αυτό δεν γίνεται».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης τόνισε πως «δεν είναι σαν τύπου 5 χρονών παιδάκια ή σαν κάτι κατίνες που σιγοψιθυρίζουν; Τι μουρμούρα είναι αυτή; Ο Μαρτίκας έχει ρουφήξει την κοιλιά τόσο πολύ, που η εικόνα είναι σκληρή».

Τότε, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε ότι «αυτό έχει και έναν σκοπό. Πώς θα κάνεις τη στρατηγική σου; Όταν ξέρεις ότι ο Σάκης μαλώνει με τον Τάκη, θα πας να πεις στον Τάκη κάτι για να βάλεις το μπουρλότο σου».

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Μακαλιάς: Η έξι μηνών κόρη του στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» -Βίντεο

«Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν δέχτηκε να συμμετάσχει με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Μαρέβα έμαθε στις κόρες μας να στέκονται με αυτοπεποίθηση σε κάθε δυσκολία»

Keywords
Τυχαία Θέματα