Μπλε, γαλάζιο, θαλασσί και τιρκουάζ: Η Φαίη μας δείχνει πώς να τα προσθέσουμε στα everyday look μας

Οι αποχρώσεις του μπλε έρχονται για να δώσουν στιλ και χρώμα σε κάθε μας εμφάνιση. Η Φαίη μας έχε δείξει πολλές φορές την αδυναμία της σε χρώματα όπως είναι το λευκό, το κόκκινο και το μαύρο. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό επιλέγει πολλά σύνολα που έχουν ως βάση τους το μπλε και μας εμπνέει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.

#1. Το τιρκουάζ φόρεμα

της Φαίης έχει τονισμένους ώμους και cut-out λεπτομέρεια και η ίδια το συνδυάζει με μπεζ μπότες δημιουργώντας ένα πολύ κομψό everyday look.

#2. Το συγκεκριμένο color block σύνολο της Φαίης μας είναι απλά…υπέροχο και super ανοιξιάτικο. Η ίδια τολμάει να ταιριάξει το γαλάζιο σύνολό της με μοβ μπότες συνθέτοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

#3. Το wide leg jeans της Φαίης ταιριάζει απόλυτα με το θαλασσί crop πουκάμισό της και η ίδια ολοκληρώνει το outfit με μπεζ western boots.

#4. To co-ord της Φαίης μας είναι σε μπλε απαλό τόνο με dogtooth print και η ίδια το ταιριάζει άψογα με nude γόβες.

#5. Το dark blue denim σύνολο της Φαίης κερδίζει τις εντυπώσεις. Επένδυσε κι εσύ σε ένα τζιν jumpsuit αυτή τη σεζόν και δε θα το μετανιώσεις.

#6. Το french style της Φαίης σε αυτό το στιγμιότυπο είναι απλά…εκπληκτικό. Η γνωστή παρουσιάστρια επιλέγει tweed σύνολο σε θαλασσί τόνο και προσθέτει στο look μπλε μπερέ και μπλε μπότες.

#7. Το μπλε ρουά σύνολο της Φαίης μας θυμίζει πόσο πολύ αγαπάμε τα ασορτί σετ αυτή τη σεζόν. Η Φαίη ολοκληρώνει το outfit με λευκά platform heels και δείχνει υπέροχη.

#8. Το υπέροχο φλοράλ κοστούμι της Φαίης είναι της σχεδιάστριας Vassia Kostara και η ίδια το υποστηρίζει άψογα με κατακόκκινο κραγιόν και μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Διαβάστε περισσότερα:

10 πανέμορφα φορέματα που κάθε Fashion Girl θα θέλει να φορέσει αυτή την Άνοιξη

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα