Μπέσσυ Αργυράκη για Βανδή-Μπισμπίκη: «Διάβασα ότι παντρεύονται»

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο τo ζεϊμπέικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, αλλά και τα τρυφερά τετ α τετ τους.

Συγκεκριμένα, μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε όταν εκείνη ερμήνευε την επιτυχία της με τίτλο «Ένα τσιγάρο διαδρομή», η Δέσποινα Βανδή έκατσε στα γόνατα του ηθοποιού και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα σχολιάστηκαν στο social media

και πολλοί από τους χρήστες του διαδικτύου στράφηκαν υπέρ του ζευγαριού. Ωστόσο, δεν έλειψαν και εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά αυτές τις κινήσεις του ζευγαριού.

Το βράδυ της Τρίτης (7/3), η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και -μεταξύ άλλων- εξέφρασε την άποψή της για το ερωτευμένο ζευγάρι. Ταυτόχρονα, η τραγουδίστρια ανέφερε πως κάπου διάβασε ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν.

«Ο έρωτας είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουν. Ας κάνουν αυτό που νιώθουν και οι υπόλοιποι, εμείς, ας το αντιληφθούμε όπως θέλουμε και για τους λόγους που νομίζουμε» είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Κάπου διάβασα ότι παντρεύονται κιόλας. Σήμερα κοίταζα το internet και κάπου διάβασα ότι κάποιος έγραψε κάτι τέτοιο. Το θυμάμαι καλά; Ήμουν κουρασμένη και δεν το διάβασα καλά και ήταν για κάποιο άλλο ζευγάρι; Θα δείξει, παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Ψινάκης: «Στο κότερο υπήρχαν όλα όσα ακούστηκαν για το σκάνδαλο τότε»

Τέμπη -Μελίνα Μακρή για Πάολα: «Τα θύματα δε νομίζω ότι χρειάζονται χρήματα, δεν είναι σεισμοπαθείς»

Στάθης Σχίζας: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Παναγιώταρου

Keywords
Τυχαία Θέματα