H beauty editor ανακάλυψε που θα βρεις τα πιο διάσημα προϊόντα skincare, που κάνουν χαμό στο διαδίκτυο!

Eάν ψάχνεις τον παράδεισο των καλλυντικών, το πιο απολαυστικό ηλεκτρονικό shopping σε αρώματα και προϊόντα ομορφιάς τότε η απάντηση είναι σίγουρα Notino.gr !

Δεν έχεις και εσύ χρόνο για βόλτες στα μαγαζιά, είσαι beauty addict και θες να έχεις τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά brands σε επώνυμα αρώματα, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης προσώπου & σώματος;

Στο Notino.gr βρίσκεις, στη μεγαλύτερη γκάμα της αγοράς, τα πιο γνωστά, ιδιαίτερα και

ψαγμένα beauty products, προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και είναι σίγουρα value for money!

Αλλά θα μιλήσω κυρίως για την skincare routine που πλέον αποτελεί το αγαπημένο τελετουργικό της κάθε γυναίκας και η πιο απολαυστική στιγμή ανανέωσης της επιδερμίδας, λίγο πριν πέσουμε για ύπνο!

Ως beauty addict και παρακολουθώντας τις τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από skin gurus τρελαίνομαι να ανακαλύπτω νέα προϊόντα αλλά και τις κριτικές τους, που απασχολούν και “τρεντάρουν” που λέμε!

Έτσι δυο new entries με απόλυτα στοχευμένα δράση στην φροντίδα της επιδερμίδας, είναι η εταιρεία The Ordinary αλλά και το κορεάτικο brand Beauty of Joseon , με best seller προϊόντα παγκοσμίως, που κάνουν χαμό παντού!

Τα λέω όλα αυτά γιατί το Notino.gr,  γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και τις απαιτήσεις της για αποτελεσματικά και σύγχρονα προϊόντα, έφερε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, αυτές τις κορυφαίες skincare σειρές σε προσιτές τιμές και που σίγουρα θα αγαπήσεις!

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά τα πράγματα, για να καταλάβεις γιατί αυτά τα brands έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στις beauty experts, και πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ asap!

H άφιξη των The Ordinary στο Notino.gr, που σίγουρα έχεις ακούσει πολλά, μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει!

Πρόκειται για μια σειρά skincare προϊόντων με δραστικά συστατικά, όπως ρετινοειδή ή βιταμίνη C, που χρησιμοποιεί αποδεδειγμένες, αποτελεσματικές κλινικές συνθέσεις και κάνει θαύματα στην επιδερμίδα!

Έχουμε λοιπόν μία γκάμα από «έξυπνα» προϊόντα, που βασίζονται σε ποιοτικά ενεργά συστατικά, όπως τα AHA, τα BHA, το υαλουρονικό οξύ, τα πεπτίδια, τη ρετινόλη και νιασιναμίδη, τη βιταμίνη C και πολλά άλλα, σε χαμηλότερες, πιο προσιτές τιμές σε σύγκριση με πολλές άλλες επιλογές της αγοράς.

Δυο σε ένα λοιπόν, επαναστατική τεχνολογία σε προσιτή τιμή!

Οι minimal συσκευασίες, που θυμίζουν “εργαστηριακά” προϊόντα έχουν φωτογραφηθεί σε κάθε γυναικείο μπουντουάρ και έχουν φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο!

Οι οροί The Ordinary με συστατικά που είναι απαραίτητα στην αντιγήρανση και λάμψη της επιδερμίδας, τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου, τα λάδια θρέψης που βρίσκεις στο Notino.gr, αλήθεια εάν τα χρησιμοποιήσεις συστηματικά θα αλλάξουν την υφή του προσώπου σου!

Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω, αρκεί μια ματιά στο Tik Tok για να το καταλάβεις, πως 2 συγκεκριμένα προϊόντα της The Ordinary , είναι best sellers και χρησιμοποιoύνται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο!

#AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Χημική Απολέπιση

#Caffeine Solution 5% + EGCG
Ορός για τα μάτια για την αντιμετώπιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων

Ανακάλυψε όλα τα δημοφιλή προϊόντα της σειράς The Ordinary και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

Μια ακόμη υπέροχη άφιξη ομορφιάς στο Notino.gr, που έχει ταράξει τα νερά στις beauty experts και όχι μόνο, είναι τo κορεάτικο brand Beauty of Joseon.

Bραβευμένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για “glowy skin” που φυσικά φημίζονται οι Κορεάτισσες.

Εάν θες ένα υγιές και λαμπερό δέρμα δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την ολοκληρωμένη σειρά, από φυτικά συστατικά, βασισμένη στην κορεάτικη παράδοση.

Aκολουθώντας τα βήματα της κορεάτικης φιλοσοφίας skincare λοιπόν, στο Notino.gr βρίσκουμε καθαριστικά προσώπου όπως λάδι ή βάλσαμο ντεμακιγιάζ αλλά και σε μορφή αφρού για double cleansing, scrub, τόνερ, essense, serum με στοχευμένη δράση, sheet mask αναζωογόνησης, ενυδατική κρέμα αλλά και ένα καταπληκτικό αντηλιακό προσώπου με προβιοτικά που έχω δοκιμάσει και έχω ξεχωρίσει!

Όλα με την υπογραφή του top beauty brand Beauty of Joseon.

Μάλιστα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης θα δεις συχνά να είναι στα trending tops τα serum της σειράς.

#Calming Serum Green Tea + Panthenol
Oρός για να καταπραύνει και να ενισχύσει το ευαίσθητο δέρμα

Kαλλυντικά που θα ξεχωρίσεις για τις ανάλαφρες υφές τους που δεν βαραίνουν την επιδερμίδα,  εμπνευσμένα από μια εγκυκλοπαίδεια του 19ου αιώνα που περιγράφει τα μυστικά της φροντίδας του δέρματος των γυναικών από την Κορέα, της ανώτερης τάξης, για αψεγάδιαστη, αλαβάστρινη επιδερμίδα.

Κάνε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τις αγορές σου στο Notino.gr εδώ και τώρα, που έχει πάντα τα πιο updated και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς!

Είμαι σίγουρη πως ήδη μπήκες και “σκρολάρεις” τη σελίδα του πιο φανταστικού ηλεκτρονικού καταστήματος ομορφιάς!

Μια ματιά ακόμα:

Xenia Adonts: Τα 3 iconic beauty looks της διάσημης influencers που πρέπει να υιοθετήσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα