ΑΥΤΑ είναι τα sneakers που έχουν κλέψει το μυαλό κάθε fashionista

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια εποχή που τα αθλητικά παπούτσια δεν ήταν στο επίκεντρο της μόδας. Το 2023, οι πασαρέλες που συνήθιζαν να αναδεικνύουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι γεμάτες με άνετα φλατ και παπούτσια που όλες θέλουμε να προσθέσουμε στη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα. Ποιες μάρκες όμως και ποια σχέδια έχουν γίνει άμεσα sold-out;

Έχω συγκεντρώσει, λοιπόν, μια συλλογή sneakers όπως τα Nike Vaporflies ή τα Y2K της New Balance και παρακάτω θα τα δεις όλα μαζί
για να επιλέξεις ποιο θα γίνει το δικό σου αγαπημένο ζευγάρι.

Ο οίκος Gucci συνεργάζεται με την Adidas και το αποτέλεσμα μας ξετρελαίνει.

Η Αsics είχε ρεκόρο πωλήσεων μέσα στον Ιούλιο και είναι αδιαμφισβήτητα ένα brand που πάντα εμπιστευόμαστε.

To αγαπημένο sneaker κάθε ηλικίας είναι το All Star της Converse και συγκεκριμένα τον τελευταίο χρόνο η συγκεκριμένη εκδοχή με τον υπερυψωμένο πάτο.

Το αγαπημένο brand Hoka ξεχωρίζει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα και το εμπιστεύονται κυρίως οι πιστοί runners.

Φυσικά από την hot λίστα κάθε fashionista δεν λείπουν τα designer sneakers, όπως αυτά του οίκου μόδας Loewe.

Tα New Balance καταφέρνουν πάντα να μας κερδίζουν και όχι άδικα. Δεν έγινε τυχαία επιτυχία η διαφήμιση της εταιρίας που αναφέρει πως τα συγκεκριμένα sneakers τα φοράνε από supermodels στο Λονδίνο μέχρι μπαμπάδες στο Ohio.

Υπάρχουν άπειρα σχέδια της Nike που δε θα θέλαμε να λείπουν από τη sneaker- συλλογή μας. Ωστόσο τα Nike Dunk είναι αυτά που ξεχωρίζουμε για αυτή τη σεζόν.

Τα Onitsuka Tiger είναι sneakers που λατρεύουμε και θέλουμε να έχουμε πάντα στην παπουτσοθήκη μας και ειδικά φέτος προμηνύεται να είναι η χρονιά τους.

Η Solomon κάνει την έκπληξη και ειδικά από τη στιγμή που την επέλεξε για τα sneakers της και η Rihanna στην εμφάνισή της στο Super Bowl. To συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να έγινε σε συνεργασία με τον οίκο Maison Margiela και να κοστίζει μια μικρή περιουσία αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα σχέδια που μας έχουν κερδίσει.

Τέλος, από τη λίστα με τα πιο hot sneakers δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα αγαπημένα της Meghan Markle και Kate Middleton, τα Veja που έρχονται για να μας χαρίσουν ακόμα περισσότερες στιλιστικές εμφανίσεις γεμάτη χάρη και γοητεία.

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα