Αυτή είναι η νέα πρόεδρος του σωματείου «Ελπίδα» μετά τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε στις 24 Ιουλίου η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η δυσάρεστη είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια ήταν πρόεδρος του σωματείου «Ελπίδα» και η ανθρωπιστική της δράση είχε ως πυρήνα την υποστήριξη παιδιών με καρκίνο καθώς και των οικογενειών τους.

Σήμερα (20/9), το σωματείο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι μετά τον θάνατό της Μαριάννας Βαρδινογιάννη νέα

Πρόεδρος εξελέγη η Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

«Το Δ.Σ. του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο” ανακοινώνει ότι νέα Πρόεδρος του Σωματείου εξελέγη η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μέλος του Σωματείου επί σειρά ετών.

Η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη θα συνεχίσει, μαζί με όλα τα μέλη του Συλλόγου, τον ιερό αγώνα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους, ακολουθώντας το όραμα και τις αξίες της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, πάνω στα οποία θεμελιώθηκε το έργο μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Χρανιώτης: Σοκάρει μιλώντας για τη στιγμή που παραλίγο να πνιγεί -«Κόπηκε η σανίδα, χτύπησα το κεφάλι μου στα βράχια»

Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στις κόρες του ότι περιμένει παιδί από την νέα του σύντροφο

Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι, απλώς μας έχει τελειώσει το…»

Keywords
Τυχαία Θέματα