ΑΥΤΑ είναι τα κοσμήματα που θα θέλεις να φοράς σε όλες τις γιορτές!

Bρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα και ήδη έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε εορταστικούς ρυθμούς παρόλο που ο καιρός είναι αρκετά καλός και οι θερμοκρασίες σχετικά υψηλές. Από τη στιγμή όμως που φτάνουμε στα μέσα Νοεμβρίου το μυαλό μας είναι ήδη στις γιορτές και αρχίζουμε να κάνουμε νοερά τα πρώτα συνολάκια που θα θέλαμε να υιοθετήσουμε στα ρεβεγιόν αλλά και τα δώρα που θα κάνουμε στους δικούς μας ανθρώπους.

Στην

Jewels 4U – MAK CREATIONS βρήκαμε τα πιο όμορφα κοσμήματα για να αναδείξεις καλύτερα τον πιο λαμπερό σου εαυτό αλλά και για να βρεις ιδέες για τα πιο ωραία δώρα. Η Jewels 4U μένει πάντα πιστή στις τάσεις της μόδας και παρακάτω θα δεις 5 κατηγορίες δώρων αλλά και τάσεων που θα λατρέψεις.

#Πέρλες
Οι πέρλες είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν στα κοσμήματα και σε αυτό θα συμφωνήσει μαζί μας και όλη η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας που δεν τις αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Η Meghan Markle, που για πολλούς θεωρείται η προσωποποίηση του στιλ, φοράει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση πέρλες.

Στην Jewels 4U – MAK CREATIONS θα βρεις τα πιο νεανικά και όμορφα σχέδια σε κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια για να ενισχύσεις το στιλ σου τις ερχόμενες γιορτές.

#Αλυσίδες
Οι αλυσίδες, μαζί με τις πέρλες, καταλαμβάνουν τις top θέσεις με τα πιο ωραία κοσμήματα της σεζόν. H Gigi Hadid, το Νο1 supermodel της εποχής, φοράει αλυσίδες σε πολύ συχνή βάση. Μάλιστα οι αλυσίδες δείχνουν ακόμα πιο ωραίες όταν συνδυάζονται 2 και 3 μαζί!

Βλέποντας τη συλλογή της Jewels 4U θα πάθεις πλάκα με την μεγάλη ποικιλία που θα βρεις σε αλυσίδες. Μπορείς ακόμα και να συνδυάσεις αλυσίδες με πέρλες δημιουργώντας ένα layering κοσμημάτων που θα ταιριάξει υπέροχα με το καθημερινό σου στιλ

#Statement σκουλαρίκια
Μια κοινή εμφάνιση της Kate Middleton και της Meghan Markle πέρυσι, ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί η τάση των statement earrings! Τα σκουλαρίκια με «χαρακτήρα» γίνονται must και φοριούνται πολύ όλη τη σεζόν!

Στη Jewels 4U θα ερωτευθείς τόσα πολλά σχέδια που δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις για εσένα, τη μαμά σου, τις φίλες σου!

#Πλεκτά κοσμήματα
Tα πλεκτά κοσμήματα γίνονται επίσης must και έρχονται για να κάνουν το look μας να δείξει λίγο πιο cozy & chic! Στη Jewels 4U θα ανακαλύψεις μοναδικά σχέδια που αποτελούν την τέλεια ιδέα για δώρο!

#Γούρια
Τέλος, η αγαπημένη μας εταιρία κοσμημάτων δημιουργεί εκπληκτικά γουράκια για εσάς αλλά και όλους τους δικούς σας ανθρώπους! Έχουμε ήδη ξεχωρίσει το μαύρο και το κόκκινο γουράκι της παρακάτω φωτογραφίας. Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

Βρείτε όλα τα παραπάνω σχέδια και πολλά ακόμα στο επίσημο site της Jewels 4U – MAK CREATIONS εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα