Στέλιος Χανταμπάκης: Στο γήπεδο με την 6χρονη κόρη του – Το μήνυμα σε παίκτη του Παναθηναϊκού

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας πολύ δραστήριος πατέρας και μετά την επιστροφή του από το «Survivor All Star» έχει αφοσιωθεί 100% στα παιδιά του, προσπαθώντας να περνάει όσο πιο δημιουργικά γίνεται τις ώρες μαζί τους. Ο ίδιος έμεινε για αρκετό καιρό μακριά από τη οικογένειά του, συνεπώς τώρα προσπαθεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη έχουν δημιουργήσει μαζί μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, η οποία πάντοτε αποτελεί προτεραιότητα. Ο Μανώλης και η Μαλένα αποτελούν την πηγή της ευτυχίας τους και βρίσκονται

συνεχώς στο πλευρό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hadabakis (@stelioshantampakis)

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την κόρη του στο γήπεδο

Το βράδυ της Τρίτης, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η μικρή Μαλένα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, του Παναθηναΐκού, με τη Μπράγκα. Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν πικρό για τους φιλάθλους της ελληνικής ομάδας, μιας και ο αγώνας έληξε 0-1, ωστόσο οι δυο τους χάρηκαν αυτή την έξοδο.

Η Μαλένα λατρεύει τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, πηγαίνει σε αγώνες και προπονείται, ενώ παρακολουθεί τα ματς και τα σκορ της αγαπημένης της ομάδας. Έτσι, ήταν πολύ χαρούμενη που παρευρέθηκε χθες στο γήπεδο και είδε από κοντά τον Παναθηναϊκό.

Την αποκάλυψη έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης, δημοσιεύοντας στο προφίλ του μια φωτογραφία της γλυκύτατης κόρης του. Η Μαλένα έχει αδυναμία και θαυμάζει τον παίκτη της ομάδας Φώτη Ιωαννίδη και δε δίστασε, μάλιστα, να κάνει μια ζωγραφιά, σημειώνοντας: «Κύριε Ιωαννίδη θέλω τη μπλούζα σας».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Μας δείχνει την 5χρονη κόρη της ανήμερα της γιορτής της

 Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα Σεφερλή – Μποτρίνι

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Φάρμας»

Keywords
Τυχαία Θέματα