Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/11

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το oversized πουλόβερ είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και μπορεί να συνδυαστεί ιδανικό με παντελόνια, pencil φούστες, αλλά και να φορεθεί μόνο του, ως φόρεμα, με μια λεπτή ζώνη για να κάνει ακόμα πιο θηλυκή τη σιλουέτα σας. Για μια statement εμφάνιση, αποφύγετε κλασικά χρώματα, όπως το λευκό, το μαύρο και το μπεζ και επενδύσετε σε έντονα, όπως ακριβώς έκανε σήμερα Φαίη μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό

κοινό του Πρω1νού την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα τιρκουάζ oversize πουλόβερ, συνδυασμένο με μια pencil γκρι καρό φούστα -και τα δυο κομμάτια ανήκουν στην χειμερινή συλλογή της BSB.

Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με καστόρινα booties Mark Milan.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προιόντα της εταιρείας Bobbi Brown και πρωταγωνιστούσαν τα έντονα τονισμένα μάτια με σκιές σε γήινες αποχρώσεις και οι γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13-17/11

Keywords
Τυχαία Θέματα