Βασίλισσα Ελισάβετ: Το πικρόχολο σχόλιο για τη Meghan Markle έναν μήνα πριν από τον θάνατό της

13:04 11/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ένα πικρόχολο σχόλιο φέρεται να έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ για τη Meghan Markle, έναν μήνα πριν από τον θάνατό της, προκαλώντας τεράστια εντύπωση στους παριστάμενους.

Πηγή προσκείμενη στη βασιλική οικογένεια δήλωσε, σύμφωνα με την Express, πως έναν μήνα πριν από τον θάνατό της, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ έκανε ένα πικρόχολο σχόλιο για τη Meghan Markle, καθώς “είδε μέσα της.” Η βασίλισσα φέρεται να χαρακτήρισε τη δούκισσα

του Σάσεξ “κακιά” στη διάρκεια δεξίωσης στο Μπαλμόραλ τον Αύγουστο του 2022, μόλις έναν μήνα πριν από τον θάνατό της

These conflicting accounts of Lilibet's first birthday have left fans insanely confused… https://t.co/drdcUnHBgO

— SheKnows (@SheKnows) September 9, 2023

Το υποτιθέμενο σχόλιο φέρεται να έγινε ενώ η σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Harry και τη Meghan είχε παγώσει, αφού η δούκισσα του Σάσεξ υπαινίχθηκε ότι κάποιος από τη βασιλική οικογένεια είχε κάνει ρατσιστικό σχόλιο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο The Spectator, η πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια δήλωσε ότι “όλοι εξεπλάγησαν” όταν η βασίλισσα έκανε τα υποτιθέμενα σχόλια σχετικά με τη Meghan.

“Ήταν εκτός χαρακτήρα για τη βασίλισσα να χρησιμοποιήσει μια τέτοια λέξη όπως “κακό” για να περιγράψει τη Meghan Markle, αλλά είδε κατευθείαν μέσα της. Ήταν μια τρομακτική φράση που άκουσα από την πιο συγχωρητική γυναίκα στη γη“, υποστήριξε η πηγή.

Prince Harry went back to his home turf — without Meghan Markle — on the anniversary of Queen Elizabeth II's death. https://t.co/ZQSEagBGug

— TMZ (@TMZ) September 9, 2023

Η πηγή πρόσθεσε: “Στα ποτά που σερβιρίστηκαν πριν από το δείπνο, μια μικρή ομάδα μιλούσε με τη μονάρχη και εκείνη εξήγησε ότι η συνάντηση του Harry με τη Meghan είχε γίνει πλήρης καταστροφή και την περιέγραψε ως κακιά. Σ’ αυτό το σημείο, όλοι γνωρίζαμε ότι η υγεία της βασίλισσας έφθινε και ότι της είχαν απομείνει μήνες, έδειχνε να λυπάται για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.”

Πριν από τον θάνατο της βασίλισσας, το χάσμα -που έκτοτε έχει μεγεθύνει- ήταν ήδη έντονο μεταξύ των Σάσεξ και της υπόλοιπης οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα