Αντιγόνη Ανδρεάκη: Επέστρεψε στην τηλεόραση μετά την αποκάλυψη για τη μάχη με τον καρκίνο

Η Αντιγόνη Ανδρεάκη έγινε ευρέως γνωστή πριν από λίγο καιρό, όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού, θέλοντας έτσι να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες.

Η δημοσιογράφος, που παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στην Κρήτη, μετά από ένα διάστημα που έλειψε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και αφοσιώθηκε στη θεραπεία της, επέστρεψε χθες στο πόστο της. Ειδικότερα, η Αντιγόνη Ανδρεάκη είπε την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές

μέσα από την εκπομπή της «Live με την Αντιγόνη» στο κανάλι Creta.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να στείλουν στην Αντιγόνη Ανδρεάκη μηνύματα για το νέο της ξεκίνημα. Έτσι, το προφίλ της στο Instagram «πλημμύρισε» από stories ανθρώπων που της ευχόντουσαν «καλή αρχή».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/10/221018175259_adigoni.mp4

Η Αντιγόνη Ανδρεάκη μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε εξομολογηθεί για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Το κυριότερο συναίσθημα είναι ο φόβος, που είναι, που αλλού μπορεί να είναι, σε τι στάδιο είναι και ειδικά σε έναν άνθρωπο που έχει χάσει ήδη κάποιον από καρκίνο στην οικογένειά του, όπως σε εμένα, αφού έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 49 ετών, σκέφτεσαι ότι δεν θέλεις να σου συμβεί το ίδιο. Το αμέσως επόμενο είναι τι θα γίνει με το παιδί μου και τι θα κάνουμε τώρα. Αν κάτι θυμάμαι από το χειρουργείο είναι το ξύπνημα, γιατί ξύπνησα ακούγοντας τον γιατρό και τους δικούς μου να τραγουδάνε το τραγούδι γενεθλίων».

Διαβάστε ακόμα:

 Κολωνός: Σοκ! Ο 53χρονος είχε στο κινητό του φωτογραφίες από τους βιασμούς της 12χρονης

 Δημήτρης Σαμόλης: «Ήταν μια θολή περίοδος, έψαχνα τον εαυτό μου…»

 Κατερίνα Παπουτσάκη για την εμφάνισή της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα