Δήμητρα Ματσούκα: Δάκρυσε στον αέρα του «Πρωινού μας» – «Δεν μου έκαναν τίποτα πίσω»

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης στο «Πρωινό μας» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την ηθοποιό με μια μεγάλη αγκαλιά και ένα μικρό πείραγμα σχετικά με την καριέρα της στο εξωτερικό.

«Τώρα ξέρεις τι πρέπει να γίνει; Λοιπόν, ξεκινάω με ερωτήσεις για την καριέρα σου στο Χόλιγουντ. Θέλω να εκνευριστείς, να πετάξεις τα μικρόφωνα», είπε χιουμοριστικά η Φαίη, με τη Δήμητρα Ματσούκα να απαντά:

«Δεν θα νευριάσω, δεν γίνεται να νευριάσω μαζί σου. Έπαιξα στα sites

χωρίς να το καταλάβω. Δεν θέλω να παίζω ως ανέκδοτο στα sites για την καριέρα στο εξωτερικό που δεν έγινε. Δεν με πείραξε καθόλου. Δεν το είδα καν, να σου πω την αλήθεια».

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα άρχισε να δακρύζει με τη Φαίη να ανησυχεί και να τη ρωτάει τι έχει συμβεί: «Δακρύζω για κάποιον λόγο από τη συγκίνηση που σε βλέπω. Δακρύζω πάρα πολύ, δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου έκαναν τίποτα πίσω», ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Σαμόλης: «Ήταν μια θολή περίοδος, έψαχνα τον εαυτό μου…»

Κατερίνα Παπουτσάκη για την εμφάνισή της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου»

 Νίκος Μουτσινάς: «Ζούμε μέσα σε μία γυάλα, μπαίνουμε στην αρχή της εκπομπής, βγαίνουμε όταν τελειώσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα