Αναστάτωση από είδηση για εισαγωγή της Μαίρης Χρονοπούλου στο νοσοκομείο-Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει μια είδηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου! Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου ισχυρίζεται μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως η αγαπημένη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο με καρδιολογικά προβλήματα.

Δείτε την ανάρτηση:

Η παραπάνω πληροφορία αναστάτωσε συγγενείς και φίλους και για το λόγο αυτό ο Μάκης

Δελαπόρτας, που διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την ηθοποιό, έκανε μια ανάρτηση διαψεύδοντας τα όσα γράφονται!

Συγκεκριμένα έγραψε: «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΑΝ ΕΙΣΗΧΘΗ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Η ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΡΟΣΚΙ…ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ!»

Δείτε την ανάρτηση:

The post Αναστάτωση από είδηση για εισαγωγή της Μαίρης Χρονοπούλου στο νοσοκομείο-Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα