Survivor: Η φωτογραφία που ”καίει” τον Μάριο Ιωαννίδη – Με ποιον βρέθηκε όσο ήταν στην ”απομόνωση΄΄;

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει λόγος για τις διαρροές πληροφοριών που υπάρχουν στους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης! Μάλιστα όπως όλα δείχνουν δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τόσο τα πρόσωπα που έχουν απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό όσο και τους λόγους που οι τηλεθεατές αποφάσισαν να αποχωρίσουν κάποιοι παίκτες!

Μετά το τροχαίο των Μαχητών ο Μάριος Ιωαννίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ μέχρι να επανέλθει η σωματική του κατάσταση προκειμένου να ξανά μπει στο παιχνίδι λέγεται πως βρισκόταν στην απομόνωση! Η παραγωγή υποστήριζε πως δεν είχε

καμία επαφή με τους παίκτες που είχαν αποχωρήσει το διάστημα που αυτός βρισκόταν στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ο Πάνος Αργιανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ”καίει” τον Κύπριο παίκτη των Μαχητών! Η φωτογραφία όπως όλα δείχνουν τραβήχτηκε μετά την αποχώρηση του Πάνου καθώς μέχρι πρότινος δεν είχαν κινητά άρα ο μάνατζερ ράγκμπι μετέφερε στον Μάριο το τι συμβαίνει εκτός παιχνιδιού!

Ο Μάριος ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον μάνατζερ ράγκμπι και τα σχόλια πέφτουν βροχή!

Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα: «Τα Αδέρφια Πάντα Στηρίζουν ο Ένας τον αλλο … Απο τα ΚΑΛΎΤΕΡΑ παιδιά που εχω γνωρίσει στη ζωη μου και Άνθρωπος με Μυαλό – Ηθος – Αρχές»

Δείτε την ανάρτηση:

#survivorgr #brothers #lovecyprus Τα Αδέρφια Πάντα Στηρίζουν ο Ένας τον αλλο … Απο τα ΚΑΛΎΤΕΡΑ παιδιά που εχω γνωρίσει στη ζωη μου και Άνθρωπος με Μυαλό – Ηθος – Αρχές ***

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Argianidis (@panos_argianidis) στις Απρ 25, 2017, 12:48πμ PDT

The post Survivor: Η φωτογραφία που ”καίει” τον Μάριο Ιωαννίδη – Με ποιον βρέθηκε όσο ήταν στην ”απομόνωση΄΄; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα