Αν το pixie σας αρχίζει να μακραίνει και δεν ξέρετε τι να κάνετε πρέπει να δείτε το νέο hair look της Michelle Williams!

Στα μέσα της περασμένης σεζόν οι περισσότερες celebrities έκοψαν τα μαλλιά τους. Οι hairstylists δεν προλάβαιναν. Οι περισσότερες βέβαια απέκτησαν bob και lob ενώ ήταν και κάποιες πιο τολμηρές που τα έκοψαν σε pixie. Κι εσείς ακολουθήσατε το παράδειγμα τους. Τα πολύ κοντά μαλλιά είναι stylish και σ’ αυτό συμφωνούν τόσο οι hair experts όσο κι εμείς. Γνωρίζουμε όμως όλες ότι η περίοδος που αρχίζουν να μακραίνουν τα μαλλιά είναι άχαρη.

Ναι, προσπαθείτε να τα μαζέψετε, όσο γίνεται, τα στολίζετε με αξεσουάρ και τώρα το καλοκαίρι φοράτε μαντήλια.

Και όσο περισσότερο μακραίνουν δεν έχετε πολλές επιλογές. Ή θα τα κόψετε ξανά ή θα κάνετε υπομονή. Το επόμενο στάδιο είναι ένα bowl cut που είναι πολύ μεγάλη τάση φέτος αλλά και ιδιαίτερο παράλληλα ή ένα πολύ κοντό bob. Aυτό ακριβώς δηλαδή που έκανε η Michelle Williams. Η ηθοποιός μας εντυπωσίασε πριν από μερικούς μήνες, όταν αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα  pixie cuta la Mia Farrow . Η αλήθεια είναι πως της ταίριαζε πολύ και της χάριζε ένα τέλειο look που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristin Heitkotter (@kikihaircutter) στις 14 Ιούν, 2019 στις 4:12 μμ PDT

Στην τελευταία της εμφάνιση όμως, στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες προώθησης της τελευταίας της ταινίας After the Wedding, την είδαμε με ένα πολύ κομψό και πολύ κοντό bob. Υπεύθυνη για το νέο της look είναι η celebrity hairstylist Kristin Heitkotter η οποία έκοψε τα μαλλιά της Williams στο ύψος του πηγουνιού με αυστηρές άκρες. Το χρώμα της πλατίνας μάλιστα έδωσε μια ακόμη ωραιότερη νότα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristin Heitkotter (@kikihaircutter) στις 7 Αύγ, 2019 στις 8:57 πμ PDT

Η Williams συνδύασε το νέο της κούρεμα με ένα φυσικό μακιγιάζ. Η επιδερμίδα παρέμεινε βελούδινη και φυσική, τα φρύδια τονίστηκαν τόσο όσο πρέπει και τα χείλη και τα ζυγωματικά απέκτησαν ένταση χάρη στη ροδακινί απόχρωση blush και κραγιόν αντίστοιχα.

Η αλήθεια είναι πως η Williams μοιάζει με Γαλλίδα χάρη στο νέο της κούρεμα. Όπως καταλαβαίνετε αν αποφασίσατε να μακρύνετε τα μαλλιά σας γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Διαβάστε ακόμη:

H Beyonce αντιγράφει το nail look της Bella Hadid και αυτό σημαίνει πως είναι και επίσημα πλέον το μεγαλύτερο summer trend

Οι ωραιότερες κρέμες σώματος για όσες από εσάς δεν τις αγαπάτε πολύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα