Τα πιο εντυπωσιακά nail art που υιοθέτησαν οι celebrities το φετινό Καλοκαίρι

Οι περισσότερες stars έχουν εμμονή με το μανικιούρ τους και αυτός είναι ο λόγος που εμπιστεύονται τις πιο ταλαντούχες nail artists. Στις επίσημες εμφανίσεις τους γνωρίζουν πως ο φακός εκτός όλων των υπολοίπων θα πέσει και στα νύχια τους κι εμείς στη συνέχεια θα σας αποκαλύψουμε το chic, εκκεντρική ή υπερβολικό nail look τους το οποίο βέβαια μέσα σε μία νύχτα θα γίνει hugh trend.

Ειδικά φέτος οι προσωπικές τους μανικιουρίστ έκαναν θαύματα αφού δημιούργησαν εμπνευσμένα nail art

μερικά από τα οποία άφησαν ιστορία.  Άλλωστε αν δείτε τους λογαριασμούς τους στο Instagram θα διαπιστώσετε πως έχουν χιλιάδες ακόλουθους αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες τις nail artists αυτού του κόσμου. Τα nail looks που δημιουργούν είναι μικρά έργα τέχνης. Ακόμη και στις περιπτώσεις που απλά έχουν περάσει ένα χρώμα είναι τόσο άψογα που δεν το πιστεύουμε πως μπορεί να είναι αληθινά.

Εμείς θυμηθήκαμε τα ωραιότερα σήμερα και σας τα αποκαλύπτουμε. Αν έχετε κέφια εσείς και η μανικιουρίστ σας και βρίσκεστε ακόμη στην πόλη αποκτήστε ένα από αυτά γιατί αν μη τι άλλο θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Elle Fanning: Ασχολήθηκαν μαζί του όλες οι beauty editors και όχι μόνο αφού μας άφησε άφωνες. Τα νύχια της star στολίστηκαν με charmes όπως τηγανητές πατάτες Mc Donalds!

Kendall Jenner: Επανέφερε στο προσκήνιο τα cow print nails και έριξε το Instagram.

Blake Lively: Στην πρεμιέρα της ταινίας Pocemon φρόντισε να αποκτήσει το κατάλληλο μανικιούρ.

Dua Lipa: Απέκτησε το jelly nail look που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Και δεν έμεινε σ’ αυτό: Το στόλισε με μεγάλα, μαύρα αστέρια.

Gigi Hadid: Γιορτάζει το καλοκαίρι με το πιο δροσερό και χαρούμενο μανικιούρ ζωγραφίζοντας στα νύχια της πολύχρωμα φρούτα.

Rita Ora: Υιοθέτησε το πιο funky μανικιούρ ever, δημιουργία της @britneytokyo. Μακριά πολύχρωμα νύχια με μια μικρή τρύπα σε σχήμα καρδιάς στην άκρη τους.

Kylie Jenner: Έβαψε τα πολύ μακριά, τεχνητά της νύχια στις αποχρώσεις τους ουράνιου τόξου.

Kendall Jenner: Ρομαντική όπως είναι προτίμησε να αποτυπώσει στα νύχια της χαριτωμένες, μικρές μαργαρίτες.

Διαβάστε ακόμη:

Απόψε θα φτιάξετε μόνες σας την ωραιότερη πλεξούδα του Καλοκαιριού (video)

3+1 τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα περιποίησης στο μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα