Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αιχμηρή ανάρτηση για την Ελευθερία Ελευθερίου -«Τα συμπεράσματα δικά σας»

Άκρως ανατρεπτικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star».

Κατά τη διάρκεια του χτεσινού επεισοδίου (5/3) του reality επιβίωσης, η Ελευθερία Ελευθερίου, σε ανυποψίαστο χρόνο, μετέφερε στον Στάθη Σχίζα μια πληροφορία που αφορούσε την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η ψυχολογία μου, από εκεί που ήταν μια χαρά ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα “χαστούκι” και μου την ρίχνει

στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. “Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι” μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω “για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;”».

Μου λέει, λοιπόν, «μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο». Οπότε της λέω, “θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά” και για αυτό το λέει», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας, μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης για την αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου από τον καιρό που οι δυο τους παρακολουθούσαν το reality επιβίωσης στο σπίτι και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα-«καρφί».

«Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με την “φίλη μου”, στο σπίτι μας, με τους φίλους μας και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο. Τα συμπεράσματα δικά σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Σχίζας: Αποχωρεί οικειοθελώς από το «Survivor All Star»; 

Παγιδευμένοι: O Αλέκος στη φυλακή 

Τέμπη: Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου -«Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο»

Keywords
Τυχαία Θέματα