Έλενα Μαστραγγελή για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι τα πάντα για μένα»

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

H κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή έχει βελτιωθεί αρκετά και, μάλιστα, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή (3/3) ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έχει βγει από την εντατική και πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο. Ο ίδιος αναμένεται να πάρει εξιτήριο

στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάθε μέρα είναι και καλύτερα! Νοσηλεύεται πλέον σε δωμάτιο και ακολουθεί ειδική αγωγή! Μίλησα μαζί του και έχει ανυπομονησία να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι στο σπίτι του», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

Με αφορμή την περιπέτεια υγείας του συντρόφου της, η Έλενα Μαστραγγελή παραχώρησε δηλώσεις στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη.

«Ο Ανδρέας ξύπνησε την Τετάρτη από την καταστολή και είναι πολύ καλά. Πέρασε λοίµωξη του αναπνευστικού και θα µείνει προληπτικά περίπου τρεις µέρες στην εντατική. Ήταν άρρωστος. Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ. Τον πήγαµε στο νοσοκοµείο, όπου τον έβαλαν κατευθείαν στην εντατική», είπε αρχικά η Έλενα Μαστραγγελή.

Σε άλλο σημείο, η ίδια υπογράμμισε για τον αγαπημένο της ότι «για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ».

Διαβάστε επίσης: 

Τέμπη: Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου -«Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο»

Έφυγε από τη ζωή παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Τα οστά στα Δερβενοχώρια «δείχνουν» τον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου

Keywords
Τυχαία Θέματα