Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Ο Νικηφόρος βάζει άνθρωπο να παρακολουθήσει την Ασημίνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” και στα επόμενα επεισόδια θα γίνουν αποκαλύψεις που θα φέρουν απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Αλέξης Μίχας έκανε ακόμη ένα spoiler για τη σειρά του ΑΝΤ1, μέσω του “Πρω1νού”. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Νικηφόρος θα βάλει άνθρωπο να παρακολουθήσει την Ασημίνα για να μάθει τι συμβαίνει με τον Μπάμπη. 

“Έχουμε δει πως η Ασημίνα έχει έρθει πολύ κοντά με τον Μπάμπη. Ο Νικηφόρος άρχισε να έχει υποψίες, όμως δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Νικηφόρος στέλνει έναν

άνθρωπο που του έχει εμπιστοσύνη, να τους παρακολουθήσει. Πρόκειται για τον Σωτήρη, ο οποίος θα παρακολουθήσει την Ασημίνα και θα δούμε τι ακριβώς θα δει και θα μεταφέρει στον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος καταλαβαίνει ότι είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα μεταξύ της Ασημίνας και του Μπάμπη και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αυτή που θα μάθει πρώτη την αλήθεια για τη σχέση του Μπάμπη και της Ασημίνας είναι η Ουρανία και θα έρθει σε δύσκολη θέση. Θα τα καταφέρει η Ασημίνα να τα καλύψει;”, είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η ανακοίνωση του Δήμου Ελαφονήσου για τα πλάνα στο GNTM και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Χώρισαν Μελίνα Ασλανίδου και Βασίλης Μουντάκης

Η εξομολόγηση του Βαλάντη για τον χωρισμό του: “Θα ήθελα να σβήσω 3,5 χρόνια ζωής”

Keywords
Τυχαία Θέματα