Δείτε πως πρέπει να εφαρμόζετε την κρέμα ματιών!

Η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και το γνωρίζετε πολύ καλά. Σε αυτό ακριβώς το σημείο του προσώπου εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης ενώ κάθε φορά που κουράζεστε ή ξενυχτάτε μαύροι κύκλοι και σακούλες έρχονται στην… παρέα σας. 

Η κρέμα ματιών βρίσκεται μόνιμα στο μπάνιο σας και την απλώνετε πρωί και βράδυ. Οι ειδικοί έχουν εντοπίσει συγκεκριμένα λάθη που κάνετε όταν την απλώνετε και πρέπει να σταματήσετε όσο είναι ακόμη καιρός. Αν φυσικά θέλετε να έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Δείτε αυτή τη
δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIN CLINIC (@skin.oxygen)

Δείτε τα στη συνέχεια:

Η κρέμα ματιών πρέπει να εφαρμόζεται σε νωπή επιδερμίδα, μετά τον καθαρισμό και αφού ταμπονάρετε με μία πετσέτα. Προσοχή, μην τρίβετε ποτέ την περιοχή. Σε ξηρό και απόλυτα στεγνό δέρμα η κρέμα δεν λειτουργεί.

Προσοχή στην ποσότητα. Δεν σημαίνει ότι όσο περισσότερη κρέμα απλώσετε τόσο μεγαλύτερα ή γρηγορότερα αποτελέσματα θα έχετε. Μάλλον το αντίθετο θα καταφέρετε.

Μια ελάχιστη ποσότητα είναι υπέρ-αρκετή. ‘Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι συσκευασίες τους είναι τόσο μικρές.

Μην απλώνετε την κρέμα κοντά στα βλέφαρα. Είναι ένα ευαίσθητο σημείο και υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ερεθισμοί και πιθανές αλλεργίες. Η κρέμα είναι για το δέρμα και όχι για τη φυσική γραμμή των βλεφάρων ή τις βλεφαρίδες.

Δώστε της χρόνο. Αφού εφαρμόσετε την φόρμουλα περιμένετε για λίγο μέχρι να την απορροφήσει. Μόνο έτσι θα δράσει καθώς επίσης η επιδερμίδα θα είναι έτοιμη να δεχτεί τα προϊόντα μακιγιάζ που ακολουθούν όπως το κονσίλερ για παράδειγμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayr Skin Care (@ayrskincare)

Την χρησιμοποιείτε ακριβώς όπως και την ενυδατική σας κρέμα, δηλαδή μέρα και νύχτα. Η ευάλωτη περιοχή των ματιών χρειάζεται πλούσια ενυδάτωση και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η σωστή σειρά είναι να απλώνετε πρώτα την ενυδατική κρέμα προσώπου και στη συνέχεια τη φόρμουλα για τα μάτια εκτός αν χρησιμοποιείτε ορό οπότε και μπορείτε να τον φορέσετε πρώτο.

Ξεκινάτε τα μικρά “χτυπηματάκια” στην περιοχή. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα ενεργοποιείται και απομακρύνονται τα πρηξίματα και οι σακούλες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

H Zendaya σταμάτησε να φορά ψεύτικες βλεφαρίδες όταν δοκίμασε την τέλεια μάσκαρα!

Η Katy Perry έχει πια το ωραιότερο glam hair look ever και μοιάζει με Αρχαία Ελληνίδα Θεά!

Keywords
Τυχαία Θέματα