Αυτό το καλοκαίρι θα φοράμε Adam’s Shoes -Όλα για την καινούργια συλλογή!

Ο βαρύς χειμώνας πέρασε και τώρα πια είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετάξεις από πάνω σου ό,τι μέχρι τώρα σε κούρασε. Το καλοκαίρι φτάνει και θα είναι καυτό και ιδιαίτερα stylish με τις καινούργιες προτάσεις της αγαπημένης μας Adam’s Shoes που θα σε μετατρέψουν σε… fashion icon.

Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει ανάμεσα στις

sexy ψηλοτάκουνες γόβες, σε λουστρίνι και δέρμα στις αποχρώσεις τις πούδρας αλλά και σε εντυπωσιακές πλατφόρμες με ιδιαίτερα prints, χρώματα και υλικά.

Τα sneakers και τα oxfords σε μεταλλικές αποχρώσεις, του χαλκού και της πέρλας, μαγεύουν και αποτελούν την καλύτερη πρόταση για ένα casual chic ανοιξιάτικο look.

Στην νέα συλλογή της Adam’s Shoes, θα βρεις επίσης flat σανδάλια για αποδράσεις στα νησιά και ιδιαίτερες εσπαντρίγιες με στρας, prints και πολλά άλλα υλικά.

Ναι, το καλοκαίρι είναι η ωραιότερη εποχή και επιβάλλει χαρούμενα βήματα και χαμογελαστά πρόσωπα. Αναζήτησε την καινούργια συλλογή Αdam’s Shoes για να βρεις πολλά περισσότερα στυλ και σχέδια για όλες τις ώρες.

Σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στο www.adamsshoes.gr και αν χρειάζεσαι ακόμα περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε: Θεσσαλονίκη 2310-682222, Αθήνα 210-9024435, Κύπρος 00357-22346151.

The post Αυτό το καλοκαίρι θα φοράμε Adam’s Shoes -Όλα για την καινούργια συλλογή! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα