Βασίλειος Κωστέτσος: Στο χειρουργείο για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε για τη μεγάλη μάχη που δίνει ο Βασίλειος Κωστέτσος τους τελευταίους μήνες. Ο γνωστός σχεδιαστής εισήχθει σήμερα το πρωί σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Την είδηση έκανε γνωστή η Σάσα Σταμάτη στο Πρω1νό παρουσιάζοντας τις τελευταίες δημοσιεύσεις του στο instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να στείλουμε τη

θετική μας ενέργεια στον Βασίλειο Κωστέτσο, γιατί αυτή την ώρα υποβάλλεται σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε ιδιωτική κλινική. Ούτε εγώ το ήξερα. Ήταν κάτι που το είχε κρατήσει κρυφό εκείνος. Ξέρεις ο Βασίλειος τα πολύ προσωπικά του θέματα, τα κρατάει να ξέρεις!».

Ο Βασίλειος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποια στιγμιότυπα από το νοσοκομείο ενώ χθες ανέβασε μια φωτογραφία με κάτι λουλούδια που τη συνόδευε η λεζάντα: «Αυτή ειναι μια Ομορφη εικόνα που θελω να με συνοδεύει..Πέρασαν εννέα μήνες….πήγαινε Ελα….και προσπάθησα να μην δείξω…τίποτα…!μέτρησα τους “φίλους” μου….και ηρθε η στιγμή….το Μονο που χρειάζομαι ειναι “Θετική ενέργεια”….Ελπιζω να τα πουμε συντομα απο δω…..την Αγαπη μου».

Δείτε τις αναρτήσεις του και το βίντεο από το Πρω1νό:

Αυτή ειναι μια Ομορφη εικόνα που θελω να με συνοδεύει..Πέρασαν εννέα μήνες….πήγαινε Ελα….& προσπάθησα να μην δείξω…τίποτα…!μέτρησα τους “φίλους” μου….& ηρθε η στιγμή….το Μονο που χρειάζομαι ειναι “Θετική ενέργεια”….Ελπιζω να τα πουμε συντομα απο δω…..την Αγαπη μου❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις Μάι 11, 2017, 6:02πμ PDT

The post Βασίλειος Κωστέτσος: Στο χειρουργείο για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα