Αυτό είναι το μόνο beauty αξεσουάρ που θα χρειαστείτε την επόμενη σεζόν

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για τα αξεσουάρ ομορφιάς. Δεν είναι μόνο τα clips και οι μπαρέτες για τα μαλλιά ούτε οι it bags ή τα παπούτσια. Τώρα οι beauty experts μας ζητούν να βαδίσουμε σε νέους δρόμους που θα μας οδηγήσουν σε ένα look που παρόμοιο δεν έχουμε υιοθετήσει. Και λέγεται flash lashes. Ψεύτικες βλεφαρίδες μεν αλλά εντυπωσιακές, χρωματιστές, ασημένιες ή χρυσές.

Στα

παρασκήνια των shows στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι υπήρχαν εκατοντάδες βλεφαρίδες που οι make up artists τοποθέτησαν με μαεστρία στα βλέφαρα των μοντέλων δείχνοντας σε όλες μας ποια είναι η τάση του επόμενου φθινοπώρου.

Στον Οίκο Dior ο Peter Phillips εμπνεύστηκε από τα Teddy Girls της δεκαετίας του ’60 δημιουργώντας μια λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner με αποτέλεσμα ένα υπέροχο, ρετρό look. H Val Garland στον Οίκο Giambattista Valli χρησιμοποίησε ασημένιο glitter και μεταλλικά foils. Οι βλεφαρίδες ήταν υπερβολικές και βαριές χαρίζοντας ένα μεταμοντέρνο ύφος.

Όλοι τους είχαν το ίδιο moto: όσο μεγαλύτερες τόσο το καλύτερο.

Ας δούμε τις πιο εντυπωσιακές και ας προετοιμαστούμε:

Manish Arora: Χρωματιστές βλεφαρίδες με απίστευτο μήκος. Συνδυάζονται με την ίδια απόχρωση σκιάς στο πάνω βλέφαρο.

Gianbattista Vali: Το γραφικό eye look θα το δούμε παντού το επόμενο φθινόπωρο. Η λεπτή λευκή γραμμή με μολύβι ματιών δεν ακουμπά το πάνω βλέφαρο, αντίθετα έχει σχεδιαστεί στο μέσο ακριβώς. Οι κάτω βλεφαρίδες έχουν ασημένιο foil δημιουργώντας ένα εξωπραγματικό ύφος.

Vivienne Westwood: Οι βλεφαρίδες ξεπερνούν ακόμη και τα φρύδια θυμίζοντας ιστό. Ένα δραματικό look που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία αλλά και τις δημιουργίες της Βρετανίδας σχεδιάστριας. Τα μάτια τονίζονται ακόμη περισσότερο με μαύρο μολύβι.

Wach X Other: Λίγο 60’s και κάτι από 70’s μαζί. Οι βλεφαρίδες αποκτούν ένταση με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Έχει απλωθεί τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο και παράλληλα κάποιες είναι ενωμένες μεταξύ τους, κάτι που δεν θεωρείται μειονέκτημα αλλά βασικό χαρακτηριστικό του look.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 10 κανόνες περιποίησης του προσώπου που πρέπει να ακολουθήσετε την Άνοιξη!

Τα Instagram hairstyles που πρέπει να δοκιμάσετε μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα