Ξέσπασμα Χαϊκάλη! Μας χρωστάνε μισθούς πέντε μηνών

13:47 7/3/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΞέσπασμα Χαϊκάλη! Μας χρωστάνε μισθούς πέντε μηνών Πέμπτη, Μάρτιος 7, 2019 - 13:45

❱❱ Απίστευτο ξέσπασμα από τον Παύλο Χαϊκάλη: «Η “Ελεύθερη Σχέση” κόπηκε γιατί είμαστε απλήρωτοι»!

Ο ηθοποιός μιλώντας μπροστά στις κάμερες αποκάλυψε ότι για το πρόωρο φινάλε της φιλόδοξης σειράς του Open ευθύνεται η παραγωγή, καθώς χρωστάει στο καστ μισθούς πέντε μηνών!

«Περιμένουμε να δούμε πότε θα πληρωθούμε. Μας χρωστάνε πέντε μήνες» συμπλήρωσε με εκνευρισμό και απόγνωση. Η σειρά σε σενάριο Γιώργου Φειδά και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Δημήτρα Ματσούκα, Μάριο Αθανασίου,

Παύλο Χαϊκάλη, Ιωάννα Παπαζήση, Μυριέλλα Κουρεντή και Γεράσιμο Γεννατά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αρχικά είχε πάρει το πράσινο φως για να ρίξει αυλαία στο τέλος της άνοιξης, ωστόσο τα χρωστούμενα πίεζαν την κατάσταση και τέσσερις μήνες μετά την πρεμιέρα «κόπηκε» ξαφνικά.

Αναπάντητο ερώτημα

«Κι εντάξει, κάποιοι δουλεύουνε. Κάποιοι που δεν δουλεύουν και ζουν από αυτή τη δουλειά; Υπάρχει ένα βασικό ερώτημα: Πώς κάποιοι παίζουν και στην τηλεόραση και στο θέατρο με το ψωμί κάποιων ανθρώπων, όχι μόνο των ηθοποιών, γενικότερα;» αναρωτήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Ποιος σου δίνει το δικαίωμα; Αυτό είναι ένα αναπάντητο ερώτημα. Οποιος μου απαντήσει πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα