Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι, απλώς μας έχει τελειώσει το…»

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της στο τραγούδι, η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος της Voge Greece και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σ’ όλα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κομμάτι του έρωτα αλλά και στην τέλεια σχέση που έχει σήμερα με τον Νίκο Καρβέλα, παρά το γεγονός πως έχουν χωρίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αποκλειστικά αποσπάσματα από η συνέντευξή της προβλήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 20/9 στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega.

Όσα είπε η Άννα Βίσση
στη συνέντευξή της για τον Νίκο Καρβέλα

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

Με τον Νίκο Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό.

Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο», είπε η Άννα Βίσση στην Vogue.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για τους ρόλους τους –Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Λένα Δροσάκη: «Δεν ονειρευόμουν ποτέ να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Χρήστος Χολίδης για την προσωπική του ζωή: «Ο στόχος μου είναι να μην το μάθετε καθόλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα