Αυτή είναι η fashion blogger που ανακαλύψαμε: Τη λένε Sara και έχει φανταστικό στιλ!

H Sara (@collagevintage στο instagram) είναι fashion blogger και σχεδιάστρια παπουτσιών και ο λογαριασμός της στο instagram έχει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers. H φίλης της, επίσης διάσημης, Sincerely Jules, διαθέτει ένα εκπληκτικό στιλ που είναι casual αλλά πολύ σικ ταυτόχρονα.

Sara αγαπάει τους textured συνδυασμούς και πολλές φορές συνδυάζει ρούχα με διαφορεική

υφή μεταξύ τους.

Sara έχει μια αδυναμία στα παπούτσια και γνωρίζοντας την κλίση της στον σχεδιασμό παπουτσιών κατάφερε να προσθέσει ακόμα μια ιδιότητα στο βιογραφικό της, με μεγάλη επιτυχία.

#Tip: Η μακριά καμπαρτίνα που τελειώνει στον αστράγαλο κάνει ένα outfit να δείχνει πολύ κομψό.

#Μια μεγάλη φαρδιά καμπάνα με ένα μαλακό πουλοβεράκι δημιουργούν ένα πολύ ωραίο και κομψό outfit- ιδανικό για το γραφείο.

#Πόσο fresh φαίνεται αυτό το look με τα ασημί μποτάκια;

#H Sara αγαπάει τον συνδυασμό καφέ μαύρου και το ίδιο και εμείς.

#Ντύσου καλά από πάνω, φόρα ζεστά καλτσάκια και μπότες και ξέχνα το καλσόν! Στο εξωτερικό οι γυναίκες λατρεύουν το look γυμνά πόδια ακόμα και τον χειμώνα! We do too!

#Τι υπέροχος συνδυασμός η δερμάτινη φούστα με το πουλοβεράκι! Δοκίμασέ το και θα εντυπωσιαστείς…

#Έχεις βαρεθεί τα απλά δερμάτινα μποτάκια σου. Κόλλησε τρους σε όλη τους την επιφάνεια και θα δημιουργήσεις ένα υπέροχο statement μποτάκι.

#Τα παντελόνια που είναι ελαφρώς καμπάνες και τελειώνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο είναι τα αγαπημένα μας για αυτή τη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα