Αποκλειστικά στο Faysbook.gr: Ο Παρασκευάς μιλάει για το φριχτό ατύχημα που είχε και του στοίχισε το δάχτυλό του

Ο Λευτέρης Παρασκευάς έπαιξε απέναντι στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και έχασε με αποτέλεσμα να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης του Nomads βρέθηκε τη Δευτέρα στο Πρω1νό και μίλησε για όλους και για όλα. Λίγη ώρα αργότερα η κάμερα του faysbook.gr τον συνάντησε και μας αποκαλύπτει…

Με ποιον θα έκανε παρέα αν έμπαινε ξανά στο Nomads;

”Αν κρίνω από τους χαρακτήρες που είδα στο παιχνίδι, θα ήμουν πιο κοντά στην Αποστολία. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ καλός

άνθρωπος αλλά μέσα στο παιχνίδι το έχασε. Του βγαίναν πολλές εντάσεις χωρίς θεωρητικά να τον έχει πειράξει κάποιος… Μιλάω πάντα σε σχέση με αυτά που ζούσα εγώ” δηλώνει και συνεχίζει αναφερόμενος στον νικητή: ”Εγώ προσωπικά θέλω για νικητή του Nomads τον Οροκλό. Για εμένα ο Οροκλός και ο Μάνος (Πίντζης) ήταν οι πιο αυθεντικοί άνθρωποι μέσα στο παιχνίδι. Θα μπορούσα να πορευτώ μαζί τους και να κάνω παρέα εκτός παιχνιδιού”.

Πολλοί τηλεθεατές παρατήρησαν ότι του λείπει ένα δάχτυλο κάτι για το οποίο δεν είχε μιλήσει κατά την παραμονή του στο Nomads. Ο Λευτέρης Παρασκευάς εξομολογείται on camera την ιστορία του: ”Μου λείπει το δάκτυλο το τελευταίο. Απορώ πως το είδαν είναι τρομερό… Έγινε όταν ήμουν μικρός, τεσσάρων χρονών, σε ένα ατύχημα με τον παππού μου. Καθαρίζαμε ένα όπλο, είχα μπει στη διαδικασία να το λαδώσω, ήταν σαν παιχνίδι και καταλάθος μου το έκλεισε στο κλείστρο… Άσχημη ιστορία αλλά είναι από τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή, θα το θυμάμαι για πάντα…”

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα