Αυτά είναι τα ρούχα που αγαπούν όλα τα Juicy κορίτσια -Stylish και οικονομικά για all day και βραδινές εμφανίσεις!

Αν ανήκετε στα Juicy κορίτσια, ξέρουμε πραγματικά πόσο δύσκολο είναι να βρείτε στην αγορά ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας που να σας εκφράζουν, να σας κολακεύουν και να απογειώνουν το στυλ σας.

Η αλήθεια είναι πως οι επιλογές σας δεν είναι πολλές και συχνά αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε με κάτι που δεν σας αρέσει. Αποτέλεσμα; Κατεβασμένη διάθεση και χαμηλή αυτοπεποίθηση -λόγοι αρκετά σοβαροί που καταστρέφουν την αποστολή της μόδας που θέλει να σας γεμίζει χαρά και να σας κάνει να παίρνετε μέρος στο πιο

ωραίο παιχνίδι.

Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σας μιλήσουμε για την φανταστική εταιρεία Kazi Line που δραστηριοποιείται στο χώρο των γυναικείων ενδυμάτων από το 1999 και εξειδικεύεται στα μεγάλα μεγέθη, έως 62 νούμερο.

Όραμά της είναι να ντύνει με στυλ και προσιτές τιμές όλες τις Juicy γυναίκες ώστε να αναδεικνύονται τα όμορφα και κολακευτικά σημεία του σώματός τους, με μια μεγάλη ποικιλία, για all day και επίσημες εμφανίσεις που πραγματικά θα σας ενθουσιάσουν.

Να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία Kazi Line δραστηριοποιείται τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας και έχει έντονη παρουσίαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Αζερμπαϊτζάν και το Ντουμπάι.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα μικρό μόνο μέρος της συλλογής Χειμώνας 2018- 2019 και να ανακαλύψετε τα ρούχα που θα σας συντροφεύσουν από εδώ και στο εξής σε όλες τις στιγμές της ζωής σας.

Τα ρούχα Kazi Line θα τα βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα στην Αττική αλλά και σε συνεργαζόμενα σε όλη την Ελλάδα καθώς και μέσα από το e-shop, www.kazi.gr

Κεντρική διάθεση: Παπαφλέσσα 58, Γαλάτσι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 222 1964

Facebook: Kazi Line Fashion

Keywords
Τυχαία Θέματα