Αυτά είναι τα 7 πιο HOT trends της σεζόν!

To καλοκαίρι είναι γεγονός! Όσο ακόμα κι αν βρέξει, όσο αέρα κι αν έχει…το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και είμαι τόοοοσο χαρούμενη για αυτό! Και επειδή όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη τόσο εμείς (οι γυναίκες) θέλουμε να πηγαίνουμε για ψώνια, σας έχω παρακάτω τα 7 πιο φρέσκα trends του καλοκαιριού!!!

Gingham: Το γνωστό print επανέρχεται και θα το βρεις κυρίως σε tops και πουκαμισάκια με ιδιαίτερο κόψιμο και στιλ!

Basket bag: Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις κάποια καλοκαιρινή τσάντα για κάθε μέρα, τότε επέλεξε ένα basket! Είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Retro-kinis: Εκτός από τα ολόσωμα που θα κυριαρχήσουν φέτος στις παραλίες, τα retro-kinis (μαγιό με ρετρό επηρροές) είναι επίσης μεγάλη τάση!

Cowboy Boots: Οι καουμπόυκες μπότες θα είναι το μεγαλύτερο τρεντ του φθινοπώρου! Πολλές fashionistas όμως, έχουν ήδη αρχίσει να τις φοράνε και με τα summer look τους.

Wrap dresses: Τα φορέματα-φάκελοι, όπως τα αποκαλεί ο περισσότερος κόσμος, είναι σέξι και μου αρέσουν πολύ! Αναδεικνύουν τέλεια το στήθος ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτουν τα μαυρισμένα πόδια σας αλλά και τα σέξι πέδιλά σας!

Micro Floral: Πέρυσι ήταν μεγάλη τάση τα μεγάλα floral και φέτος επανέρχονται στη μόδα και τα μικρότερα!

«Μπερδεμένα» πουκάμισα: Μια επίσκεψη σε ένα τυχαίο κατάστημα ή e-shop θα σε πείσει πως αυτά τα πουκάμισα είναι ένα από τα πιο δυνατά τρεντς! Θα τα δεις ΠΑΝΤΟΥ! Ωστόσο, μην αγοράσεις πάνω από ένα…γιατί την επόμενη σεζόν είναι πολύ πιθανόν να μην είναι πλέον στη μόδα.

The post Αυτά είναι τα 7 πιο HOT trends της σεζόν! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα