Αυτά ακριβώς τα κραγιόν φόραγε η Jennifer Aniston στα Friends!

Η είδηση πως έρχεται Friends: The Reunion πολύ σύντομα στη μικρή οθόνη (στο συνδρομητικό κανάλι HBO, συγκεκριμένα), έφερε ένα κύμα νοσταλγίας από τα 90s και, φυσικά, ξαναθυμηθήκαμε τα πάντα την influencer του τότε Rachel Green που έγραψε ιστορία με το “The Rachel” haircut και τα διάφορα hair styles

που υιοθέτησε κατά καιρούς και αγαπήθηκαν φανατικά.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν, η Jennifer Aniston αποκάλυψε σε συνεντεύξεις της πως ένα από τα κραγιόν που φορούσε στο show όλα τα χρόνια ήταν ένα MAC και συγκεκριμένα το “MAC Paramount, αυτή η καφεκόκκινη απόχρωση γιατί μην ξεχνάμε ότι ήταν τα ’90s”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Πρόσφατα, η δημοσιογράφος ομορφιάς Laura Capon αποκάλυψε άλλη μια απόχρωση που φορούσε η star στη σειρά, την οποία έμαθε από τον επικεφαλής makeup artist των Friends, Robin Siegel.

Σε βίντεό της στο TikTok, όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Glamour, η Capon είπε πως το άλλο κραγιόν ήταν το MAC Touch (μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση), που φορούσε μαζί με το μολύβι χειλιών MAC Spice lip liner!

Θέλεις να κάνεις ένα flashback στο νεσεσέρ της Rachel; Η MAC εξακολουθεί να έχει τις συγκεκριμένες αποχρώσεις στη συλλογή της και μπορείς να τις βρεις και online στο www.maccosmetics.gr! 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το αγαπημένο skincare brand των celebrities απέκτησε και ελληνικό e-shop!

Το “Sock Bun” είναι το πιο εύκολο χτένισμα για το Καλοκαίρι!

Hair inspo: Η Φαίη με τέλειο, καλοκαιρινό ponytail

Keywords
Τυχαία Θέματα