Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 17-21/5!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης από την εβδομάδα που μας πέρασε μέσα από τον αέρα του Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 17/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο από τα κορυφαία trends αυτής της σεζόν, τα παστέλ χρώματα και τα floral ρούχα που έχουν την τιμητική τους τόσο την Άνοιξη, όσο και το Καλοκαίρι και θα σας δείξουμε πως μπορείτε να τα φορέσετε και τα δύο μαζί,

δημιουργώντας ένα φρέσκο και μοντέρνο σύνολ0.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, BSB που αποτελείται από ένα κοντομάνικο, έξωμο cropped top σε κίτρινο παστέλ με σούρα στο μπροστινό μέρος, ελαστικούς ώμους, κορδόνια, ευθεία λαιμόκοψη και κανονική εφαρμογή και μια ψηλόμεση, floral, μίνι φούστα με ελαστική μέση και λεπτομέρειες από βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι δερμάτινες, εξώφτερνες, ψηλοτάκουνες γόβες που δένουν στον αστράγαλο με λουριά, από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 18/5

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το κοστούμι, που αν και είναι δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα μπορείτε να το φορέσετε σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες, χωρίς να στερηθείτε στιγμή τη θηλυκότητά σας.

Σήμερα θα σταθούμε στην πιο μοντέρνα και φρέσκια εκδοχή του, που θέλει το σακάκι να κονταίνει πολύ και να συνδυάζεται με βερμούδα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, Desiree Fashion, ένα κοστούμι που αποτελείται από ένα λινό μπλειζερ cropped, με γιακά σε στυλ πουκαμίσου με κοντό μανίκι και βάτες και σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με κουμπί και μια ψηλόμεση λινή βερμούδα με πλαινές τσέπες, λεπτομέρεια με πιέτες μπροστά και κλείσιμο μπροστά με κουμπί και φερμουάρ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ με πέρλες και ένα ζευγάρι bronze, ψηλοτάκουνα πέδιλα με πλέξιγκλαξ τακούνι με χρυσές λεπτομέρειες στο εσωτερικό του, Gianvito Rossi, Καλογήρου.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Τετάρτη 19/5

Το λευκό φόρεμα είναι το must της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Φοριέται από το πρωί έως το βράδυ, σε χαλαρές και επίσημες εμφανίσεις, μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και κάνει την ωραιότερη αντίθεση με το μαυρισμένο κορμί σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, Access Fashion, ένα λευκό pencil φόρεμα, με έξω τους ώμους, φουσκωτά μανίκια κουμπιά στο μπροστινό μέρος και μαύρες λεπτομέρειες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με μαύρο σκελετό από προσωπική συλλογή, κολιέ από λευκόχρυσο και μπριγιάν και δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, μπριγιάν και μπλε ζαφείρια, από το κοσμηματοπωλείο Patseas και ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες, μυτερές γόβες, με ασημένιες λεπτομέρειες που κουμπώνουν με μπαρέτα στον αστράγαλο, Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/ λιλά χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ένα χαμηλό pony tail με κυματιστές άκρες, όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στη μέση. Το τελειοποίησε με μια μαύρη κορδέλα, ένα από τα αξεσουάρ που θα… φορεθούν πολύ και αυτή τη σεζόν.

Πέμπτη 20/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το σεμιζιέ, το πουκαμισοφόρεμα δηλαδή που στην αγορά θα βρείτε σε πολλές και ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, billy.sabbado, ένα κόκκινο, σεμιζιέ φόρεμα, με δαντέλα και όγκο και σούρες στα μανίκια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, μπριγιάν και μπλε ζαφείρια, από το κοσμηματοπωλείο Patseas και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, nude, peep toe γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ένα ψηλό pony tail το οποίοι διακόσμησε με μια κόκκινη κορδέλα. Σας έχουμε πει πως τα αξεσουάρ για τα μαλλιά εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλο trend και αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τελειοποιείτε τα χτενίσματά σας με στέκες, κοκαλάκια, λουλούδια κτλ.

Παρασκευή 21/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το Νο 1 ρούχο του Καλοκαιριού, το μακρύ αέρινο φόρεμα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες, τόσο στην πόλη όσο και στο αγαπημένο σας ελληνικό νησί.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, C9 Cloud9 by L, ένα maxi, αέρινο φόρεμα, που μαζεύει στο μπούστο, με υπέροχο print, τιράντες και πλαϊνό άνοιγμα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κίτρινο μαντήλι στα μαλλιά, Ralph Lauren και ένα ζευγάρι κίτρινα ψηλοτάκουνα, σουέντ mules, Kotsonas Shoes

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /λιλά χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ένα φανταστικό ψηλό pony tail με πλεξούδες, το οποίοι διακόσμησε με ένα μαντήλι.

Σας έχουμε πει πως τα αξεσουάρ για τα μαλλιά εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλο trend και αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τελειοποιείτε τα χτενίσματά σας με στέκες, κοκαλάκια, κορδέλες λουλούδια κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα