Yay Fay ! 5 + 1 κανόνες του κόκκινου κραγιον από τον make up artist της Φαίης

Η Φαίη μας την Παρασκευή που πέρασε φόρεσε ένα από τα signature κόκκινα κραγιόν της και έβαλε φωτιά στο ΣΚ μας! Ασφαλώς μας βομβάρδισες με ερωτήσεις, θέλοντας να μάθεις ποιο κραγιόν χρησιμοποίησε ο master Γιάννης Σίσκος και εννοείται μάθαμε ακριβώς την απόχρωση αλλά και πολλά περισσότερα. Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή: Ο Γιάννης χρησιμοποίησε αυτό το κραγιόν…

Estée Lauder, Pure Color Envy Hi–Lustre στην απόχρωση

N°320 Drop Dead Red

…και αφού μας αποκάλυψε την απόχρωση, μοιράστηκε μαζί μας 6 τέλεια tips που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις για να αντιγράφεις κάθε φορά τέλεια τα φλογερά χείλη της Φαίης. Έχουμε και λέμε…

«Έχω 10 κόκκινα κραγιόν που αγαπώ. Για την ακρίβεια, έχω περισσότερα κόκκινα κραγιόν από οποιοδήποτε άλλο χρώμα» μας είπε ο Γιάννης και συνέχισε: «Πιστεύω πως το κόκκινο ταιριάζει σε όλες αρκεί να βρεθεί η σωστή απόχρωση. Στις σταρένιες ξανθές για παράδειγμα, όπως η Φαίη, ταιριάζουν τα καθαρά κόκκινα, με πορτοκαλί τόνους».

«Αντίθετα, στις μελαχρινές ταιριάζουν εκείνα που έχουν μέσα τους περισσότερο μπλε». FYI, τα κόκκινα με περισσότερο πορτοκαλί τείνουν προς το κοραλλί ενώ εκείνα που περιέχουν περισσότερο μπλε τείνουν προς το φούξια!

«Το σωστό περίγραμμα στο κόκκινο κάνει όλη την διαφορά! Πρέπει να είναι ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν και δεν πρέπει να εφαρμόζεται βιαστικά. Το προσεγμένο περίγραμμα απογειώνει το κόκκινο κραγιόν και προλαμβάνει πολλά αντιαισθητικά ατυχήματα»

«Επίσης, για να κρατήσει περισσότερο το κόκκινο κραγιόν που είναι και από τα πιο δύσκολα χρώματα, πρέπει να εφαρμόζεται μια φορά, να ταμπονάρεται με ένα χαρτομάντηλο και μετά να εφαρμόζεται για δεύτερη φορά».

«Αυτή η δεύτερη εφαρμογή θα εξασφαλίσει και την καθαρότητα του χρώματος αλλά και την διάρκειά του».

«Τα κόκκινα χείλη προσωπικά μου αρέσουν σκέτα, είναι statement από μόνα τους αλλά είναι υπέροχα και με χρυσαφένιες σκιές που δίνουν φως σε όλο το πρόσωπο. Ταιριάζουν επίσης και οι πιο blush αποχρώσεις με τις ροδακινί για τις ξανθές και τις πιο ροζ για τις μελαχρινές. Ο σωστός συνδυασμός του μακιγιάζ των ματιών είναι deal maker ή breaker ξέρεις».

NYX, Perfect Filter Eyeshadow Palette

«Η παλέτα που έχω αγαπήσει τελευταία και έχει όλα τα χρυσαφένια που χρειάζονται ξανθές αλλά και μελαχρινές είναι η NYX, Perfect Filter Eyeshadow Palette».

«Φυσικά, για ένα πιο glam ή βραδινό μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει ιδανικά με μια λεπτή γραμμή eyeliner αλα Marilyn».

«Όμως μέχρι εκεί. Το κόκκινο δεν χρειάζεται περισσότερα ούτε υπερβολές. Ίσως μόνο ένα πιο sexy attitude».

«Τέλος πρέπει να προσέχουμε πάντα το ρουζ. Οι πολύ λευκές επιδερμίδες έιναι καλύτερες μόνο με το κόκκινο κραγιόν και χωρίς ρουζ. Έτσι είναι πιο chic και καθαρό το αποτέλεσμα. Οι πιο σταρένιες και οι σκούρες επιδερμίδες μπορούν να φορέσουν ελάχιστο ροδακινί στα μήλα».

Ήθελες να μάθεις περισσότερα ακόμα; Μην ανησυχείς, έχουμε ακόμα πιο πολλά tips από τον Γιάννη Σίσκο για τα μοναδικά looks της Φαίης μας αλλά ως τότε ακολούθησε τις συμβουλές του και… #doitlikefay

Διάβασε ακόμα:

10 ιδέες για να γίνεις και εσύ μια #PerfectBrunette

H Gigi μας ξεγέλασε αλλά…

Αυτό είναι το ένα πράγμα που δεν πρέπει να φοράς στο γυμναστήριο

The post Yay Fay ! 5 + 1 κανόνες του κόκκινου κραγιον από τον make up artist της Φαίης appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα