H Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει για τον Μάκη Πουνέντη: «Τον έχουμε τόσο καιρό εδώ και δεν τον πληρώνουμε…»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται τον τελευταίο ένα μήνα ο Μάκης Πουνέντης, για να καλύψει το κενό της λεχώνας, Ελιάννας Χρυσικοπούλου. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ταίριαξε αμέσως με την παρέα ενώ είναι έκδηλη η αδυναμία της παρουσιάστριας σε αυτόν.

Ο Μάκης Πουνέντης όπως φαίνεται είναι μεταξύ άλλων ο ”ζημιάρης” της παρέας! Σήμερα αφού επέστρεψαν από ένα διαφημιστικό διάλειμμα και ενώ καθόντουσαν στην κουζίνα, ο Μάκης Πουνέντης έσπασε μια καρέκλα.

«Έφαγα

λίγο παραπάνω» είπε για να δικαιολογηθεί ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ενώ συνέχισε:«χίλια συγνώμη από την παραγωγή, ξέρω ότι σας στοιχίζω πολλά…». Η Ελένη Μενεγάκη τότε τον διέκοψε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «αφού δε σε πληρώνουμε ρε Μάκη, τι είναι αυτά που λες… εξυπηρέτηση μας κάνεις και σε ευχαριστούμε πολύ…» ενώ απευθυνόμενη στον κόσμο ανέφερε «τον έχουμε τόσο καιρό εδώ μέσα δεν του πληρώνουμε ούτε και τα διόδια και μας λες τώρα για την καρέκλα. Πλάκα μας κάνεις».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

The post H Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει για τον Μάκη Πουνέντη: «Τον έχουμε τόσο καιρό εδώ και δεν τον πληρώνουμε…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα