Video: Τέτοια beauty tutorials θέλουμε να βλέπουμε!

Το ότι λατρεύω την περιποίηση το ξέρεις (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Όχι, δεν μισώ το μακιγιάζ απλά προτιμώ να αντιμετωπίζω τα θέματα αντί να τα καλύπτω και τέλοσπαντων μου αρέσουν τα ωραία δέρματα και τα καθαρά μάτια-χείλη. Επειδή λοιπόν δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το μακιγιάζ, δεν βλέπω και πολλά makeup tutorials. Αφενός τα βαριέμαι και αφετέρου, οι vloggers έχουν πάθει κάποιο κακό και ανεβάζουν πράγματα για τα κλικς. Αυτά τα πράγματα για τα κλικς (βλ. αβγό αντί για beautyblender) εμένα με εξοργίζουν και επειδή δεν θέλω να πάρω χάπια ακόμα τα αποφεύγω. Που θέλω όμως να καταλήξω και γιατί μακρηγορώ:

Βρήκα ένα beauty tutorial, ένα βίντεο how to για μακιγιάζ που θέλω να βλέπω ξανά και ξανά και ξανά και θα ήθελα να δημιουργηθεί και κανάλι με τέτοιο περιεχόμενο…

A post shared by noelani g. (@noelaniig) on Dec 27, 2017 at 11:26am PST

Αυτός είναι ο Malachi (μάλακαϊ) και η υπέροχη «μαμά» του αποφάσισε να τον βάλει να πρωταγωνιστήσει σε ένα makeup how to. Φυσικά δεν χρησιμοποιεί προϊόντα αλλά τον χαϊδεύει απλά με τα πινέλα της και εκείνος απολαμβάνει… Θέλω κι άλλο! Θέλω ο Malachi να αποκτήσει δικό του κανάλι και τσιρίζω με την ανθρώπινη φωνή του. Μου έφτιαξε όλη την εβδομάδα!

Διάβασε ακόμα:

Yaaaas! H Emma Watson έχει το τέλειο κούρεμα για το 2018!

Fade to grey! Οι πιο λαχταριστές γκρι σκιές που ταιριάζουν με την εποχή!

Έχουμε το τέλειο τρικ για το κονσίλερ σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα