Προβλέψεις Τρίτη 9 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το στοίχημα είναι μεγάλο και η απόφαση δική σας αν θα το βάλετε με τον εαυτό σας. Δεν είστε από αυτούς που φοβούνται τις προκλήσεις, ούτε τη δουλειά, αλλά κάτι μέσα σας, σας φρενάρει. Φταίει η αγωνία σας ή δεν είστε σίγουροι αν αξίζει τον κόπο;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια διαφωνία σας φέρνει σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που δεν το περιμένατε πως θα βρεθούν ποτέ απέναντί σας. Τι κάνετε τώρα; Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας με επιχειρήματα και χωρίς εμμονές και θα δείτε πως το δίκιο θα είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)
Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να σας κάνει ακόμα πιο χαρούμενος από ότι είστε. Αν είναι κάτι εφικτό καταστρώστε το σχέδιό σας ώστε να γίνει ο επόμενος στόχος που θα κατακτήσετε. Απλά μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας κάνει να… καβαλήσετε το καλάμι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η αχαριστία ποτέ δεν ευνόησε κανέναν. Μήπως δεν έχετε εκτιμήσει όσο θα έπρεπε ανθρώπους που σας βοήθησαν και καταστάσεις που σας ευνόησαν γιατί πάντα έχετε την τάση να βλέπετε τα λάθη μόνο των άλλων, αλλά όχι τα δικά σας; Σίγουρα δεν φταίτε μόνο εσείς, αλλά μήπως φταίτε και εσείς;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν. Αυτό πρέπει να θυμάστε κάθε φορά που νιώθετε πως οι οικονομικές καταστάσεις τελευταία δεν είναι οι πιο ευνοϊκές και σας βάζουν φρένο σε κάποια σχέδιά σας. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις και πορευτείτε με γνώμονα αυτά που σας κάνουν να χαμογελάτε –και δεν είναι όλα πράγματα που αγοράζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια κατάκτηση στα ερωτικά θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση, αλλά θα σας βάλει και σε σκέψεις –ειδικά όσους είναι ήδη δεσμευμένοι. Μήπως δεν είστε αρκετά ικανοποιημένοι με αυτό που ζείτε; Μήπως κάπου έχετε βαλτώσει; Ή είναι απλά ο εγωισμός σας που ικανοποιείται και αυτό σας κάνει να νιώθετε όμορφα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ένα νέο επαγγελματικό βήμα που κάνατε έχει γίνει η πρώτη και η τελευταία σκέψη της ημέρας. Αφιερώνετε εκεί όλη σας την ενέργεια και τη δημιουργικότητα. Προσπαθήστε, όμως, να κρατήσετε ισορροπίες για να μην αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια νέα επαγγελματική πρόταση σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε όνειρα και νέα σχέδια, καθώς μεταφράζετε σε πολύ καλές οικονομικές απολαβές, που θα σας δώσουν μια μεγάλη ανάσα. Μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε συμφωνίες πριν εξετάσετε όλες τις παραμέτρους, ώστε να προστατεύσετε τα συμφέροντάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η ενέργειά σας ξεχειλίζει, οι ιδέες σας ενθουσιάζουν αυτούς με τους οποίους τις μοιράζεστε, η στιγμή για ένα επόμενο επαγγελματικό βήμα που θα σας πάει ακόμα πιο μπροστά είναι κοντά, αλλά θα χρειαστεί να επιλέξετε τους σωστούς συνεργάτες και να κάνετε τις σωστές κινήσεις για να έχει επιτυχία. Οργανωθείτε σωστά και χτυπήστε με το βέλος σας κέντρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ένας παλιός φίλος έχει την ανάγκη σας και θα σας ζητήσει βοήθεια. Σταθείτε στο πλευρό του, χωρίς όμως να παραμελήσετε τον εαυτό σας και τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητάς σας που είναι πολλές και ιδιαίτερα απαιτητικές αυτή την εποχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μια είδηση που μάθατε σας έχει αναστατώσει, όμως τελικά δεν έχει τόση επίδραση σε εσάς όσο αρχικά φαντάζεστε. Όσο πιο προσηλωμένοι είστε στους δικούς σας στόχους, τόσο καλύτερα θα λειτουργήσουν όλα. Η διπλωματία θα σας φανεί πολύτιμη σε κρίσιμες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάποια σχέδια ανατρέπονται και μαζί με αυτά σας πιάνει μια απογοήτευση πως τίποτα δεν πηγαίνει όπως θέλετε. Αυτό είτε θα σας φρενάρει, είτε θα σας κάνει να αποφασίσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να αλλάξετε το κλίμα και τις εξελίξεις. Κάντε το δεύτερο, χωρίς… δεύτερη σκέψη.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα