Αποκλειστικές δηλώσεις της Πλατανιώτη στο Faysbook.gr: ”Αν μου είχαν συμπεριφερθεί διαφορετικά θα ήμουν ακόμα στο Nomads”

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη πάλεψε και ηττήθηκε στο αγώνισμα για την παραμονή της στο Nomads παρόλα αυτά έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις αφού την τελευταία μέρα παραμονής της στο παιχνίδι ο αγαπημένος της έστειλε ένα μονόπετρο και της έκανε πρόταση γάμου.

Η γνωστή αθλήτρια μίλησε στην κάμερα του faysbook.gr για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης του ANT1.

”Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είπα το ναι και στο Nomads και στην πρόταση γάμου, νιώθω ευλογημένη που έχω ζήσει αυτή την

εμπειρία. Βέβαια δεν θα ξαναπήγαινα…”, δήλωσε η Ευαγγελία και συνέχισε: ”Συγκινήθηκα πολύ με το κύμα αγάπης που πήρα από τον κόσμο και συνεχίζουμε… Εδώ είναι η πραγματική ζωή, το Nomads είναι ένα παιχνίδι”.

Για τους συμπαίκτες της και τον τρόπο που την αντιμετώπιζαν αποκάλυψε: ”Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούσαν κάποιες συμπεριφορές και αν μου είχαν συμπεριφερθεί διαφορετικά από την ομάδα μου θα ήμουν ακόμα εκεί. Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί αλλά μετά το πήρα πιο ήρεμα…”

Τέλος αναφέρθηκε στους παίκτες που βλέπει στον τελικό λέγοντας: ”Θέλω τώρα που είμαι απ’ έξω και μπορώ να έχω μια πιο πλήρη εικόνα για τους παίκτες γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει καλύτερα από εμάς. Από την Ομάδα της Φωτιάς βλέπω τον Γιώργο Μαυρίδη στον τελικό και από τους Ωκεανούς την Δήμητρα Φραντζή. Και πάλι τα λέω και δεν είμαι ακόμα σίγουρη, είναι νωρίς…”

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα