Survivor: Όλη η αλήθεια για τους αγώνες ανάμεσα σε Ελλάδα- Τουρκία

Η αποκάλυψη του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali για το επόμενο αγώνισμα έβαλε φωτιά στα social media με τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor να περιμένουν με ανυπομονησία την προβολή του σχετικού επεισοδίου.

Συγκεκριμένα ο ίδιος αποκάλυψε στο συμβούλιο του νησιού των Τούρκων πως στο επόμενο αγώνισμα θα έχουν για αντιπάλους τους Έλληνες με ένα πολύ ξεχωριστό έπαθλο.

Το έπαθλο γνωστοποίησε πάλι ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον τραγουδιστή Fedon ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή τη φορά οι Τούρκοι Survivors και οι Έλληνες Survivors θα διαγωνιστούν και η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μια βραδιά με τα τραγούδια του Fedon», κάτι που επανέλαβε στη συνέχεια και σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τουρκικό Survivor Ekstra.

Σήμερα στο Survivor Πανόραμα η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε σχετικά, αναφέροντας πως θα υπάρξει συνάντηση των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες θα ενωθούν σε μία και θα υπάρξει αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χώρες.

Αναλυτικά όμως έκανε γνωστό τον αριθμό των αγώνων και πότε θα προβληθούν τα συγκεκριμένα επεισόδια!

«Τα πράγματα έχουν ως εξής. Θα γίνουν δύο αγώνες. Αν υπάρξει ισοπαλία θα προκύψει και τρίτος αγώνας που θα αναδείξει το νικητή. Οι δοκιμασίες δεν θα είναι ποδόσφαιρο… αυτό μπορώ να σας πω. Τον πρώτο αγώνα θα τον δείτε αυτή την Κυριακή! Θα υπάρξει και δεύτερος και αν έρθει ισοπαλία θα υπάρξει και τρίτος», εξήγησε με τον πιθανό τρίτο αγώνα να προβάλλεται τη Δευτέρα!

Δείτε το απόσπασμα.

The post Survivor: Όλη η αλήθεια για τους αγώνες ανάμεσα σε Ελλάδα- Τουρκία appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα