Πρω1νό: Ένταση στο γραφείο της Φαίης μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής-Τι συνέβη;

Τα γέλια και τα πειράγματα για την ομάδα του Πρω1νού δεν σταματούν ακόμα και μετά το πέρας της εκπομπής. Το δέσιμο της Φαίης με τους συνεργάτες της είναι ιδιαίτερο και όλοι μαζί περνούν χρόνο και εκτός τηλεοπτικού πλατό.

Την Πέμπτη το μεσημέρι, μετά το τέλος της εκπομπής, η ομάδα βρέθηκε στο γραφείο της Φαίης μας προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα για την εκπομπή της Παρασκευής αλλά και να χαλαρώσουν!

Φωνές, γέλια και μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο γραφείο καθώς ο Νίκος Παρτσώλης και η Νίκη Λεμονή ξεκίνησαν να ψάχνουν το κινητό συναδέρφου

τους χωρίς την άδεια του. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου μάταια προσπαθούσε να αποκαταστήσει την τάξη ενώ η Φαίη τραβούσε βίντεο το οποίο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Repost @veniakaragianni Λίγες ώρες πριν απο τον αυριανό διαγωνισμό μαγειρικής με τον Έκτορα Μποτρίνι οι δυο απο τους τρεις διαγωνιζόμενους @nikkilemoni και @n1kospartsolis εμφανίζονται σε μια ευγενή άμιλλα μεταξύ τους . Δυστυχώς η τριτη διαγωνιζόμενη @christinet0 απουσιάζει . Ρέφερι του αγώνα η @trifidoni #toproino #ant1tv #diagonismosmageirikis #ektorasbotrini #eimaste-mia-oraia-atmosfaira

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις Απρ 6, 2017, 9:33πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Αργιανίδης: Ο μάνατζερ ράγμπι αποχώρησε από το Survivor-Η συγκίνηση και οι πρώτες δηλώσεις

Ελένη Φουρέιρα: Εκρηκτική στο “Μόνο για σένα” – βίντεο

The post Πρω1νό: Ένταση στο γραφείο της Φαίης μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής-Τι συνέβη; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα