Survivor All Star: Σοϊλέδης για Μπάρτζη -«Δεν θα πήγαινα να ρουφιανέψω και να πατήσω επί πτωμάτων»

Στο κοινό πάρτι για τα γενέθλιά τους συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών την Μαρία Αντώνα και τον Άρη Σοϊλέδη.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για το αν θα τον δούμε να λαμβάνει μέρος στον All Star κύκλο του «Survivor», ενώ παράλληλα σχολίασε την την απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να αποκαλύψει ότι έπιασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα με κινητό στη ζούγκλα.

«Δεν μπορώ να απαντήσω

αν θα πάω στον Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή μπορεί να απαντήσει. Προς το παρόν είμαι στο όχι, δεν ξέρω κάτι. Το εάν ήμουν δυνατός αγωνιστικά το έχει δει ο κόσμος, υπάρχουν και τα νούμερα. Εμείς δεν πιαστήκαμε ποτέ με κινητό στο χέρι, δεν συνέβη κιόλας. Έγινε επικοινωνία μέσω ενός ανθρώπου με την οικογένειά μας», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Από την στιγμή που το είδε ο Μπάρτζης, καλά έκανε και το είπε. Εγώ βέβαια δεν θα το έκανα, δεν θα πήγαινα να ρουφιανέψω και να πατήσω επί πτωμάτων. Το “Κάρμα” που έγραψε στο Instagram δεν αφορά ούτε την Ασημίνα ούτε την Κατερίνα Δαλάκα, είναι για άλλο λόγο. Κάποια στιγμή θα το μάθετε».

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Γιακουμάτος: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό και τις σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Μαρία

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star» -Φωτογραφίες

Ευγενία Μανωλίδου: «Υποψήφιος» για Oscar ο γιος της, Αλέξανδρος

Keywords
Τυχαία Θέματα