Κώστας Αναγνωστόπουλος: Είναι σε σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς;

Το πρωί του Σαββάτου (4/2), η ομάδα της εκπομπής «Γεια σου» σχολίασε την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το «Survivor All Star».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Κωνσταντίνος Αρτσίτας προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του πρώην παίκτη του reality επιβίωσης. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε ότι ο μισθοφόρος είναι σε σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Δύο του μήνα αποχώρησε και δύο του μήνα έχει γενέθλια η Ιλένια Ουίλιαμς. Πώς τα φέρνει η ζωή; Είναι ζευγάρι. Δεν το ήξερες; Με κοινούς φίλους που έχουμε μιλήσει έχουν κάνει

εξόδους μαζί, τον παρακολουθούσε», είπε ο δημοσιογράφος, με τη Νάνσυ Παραδεισανού να προσθέτει: «Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη, δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή. Δεν θέλει να δώσει έκταση στη showbiz για την προσωπική της ζωή».

O Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ένας από τους ανθρώπους που στάθηκε στο πλευρό της Ιλένιας Ουίλιαμς, όταν έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της, Ρόμπερτ.

Μάλιστα, ο μισθοφόρος είχε δώσει το παρών και στην κηδεία του τραγουδιστή,  η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Διαβάστε επίσης:

Ελίνα Παπίλα: «Δε θα είμαι στην εκπομπή της Χατζηβασιλείου, δε μπορώ να μπω στο μυαλό της»

Χριστίνα Λαμπίρη: «Το έκανα και δεν είμαι περήφανη για αυτό»

Χρήστος Δάντης: Ξεσπά με αφορμή τα ψεύτικα μηνύματα που τον θέλουν να αντάλλαξε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα