Survivor All Star – Σπύρος Μαρτίκας: Οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά του και τα «καρφιά» στους συμπαίκτες του

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star», Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν σκληρή μάχη στίβο μάχη, με τους δεύτερους να κερδίζουν τους πρώτους.

Έτσι, οι Διάσημοι βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους. Αφού λοιπόν πραγματοποίησαν το κομμάτι της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε όχι έναν αλλά δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μέτρησε τις ψήφους και ενημέρωσε πως στο τάκο βγήκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας καθώς ισοψήφησαν.

Στο αποψινό επεισόδιο,

ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε το γεγονός πως βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση και δε δίστασε να πετάξει και τα «καρφιά» του για ορισμένους παίκτες.

«Πρώτη φορά υποψήφιος. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δένονται κομμάτια κάποιου παζλ. Άκρως προβλέψιμη η απόφαση των τριών να με βγάλουν υποψήφιο. Έτσι εξηγούνται όλα.

Βρισκόμαστε σε τεράστια αδυναμία. Άυπνοι από μια τεράστια βροχή και θεονήστικοι. All Star θέλαμε, σε All Star ήρθαμε.

Πρέπει να σταματήσει λίγο αυτή η γκρίνια. Δεν γίνεται να γκρινιάζεις όταν ξέρεις που έχεις έρθει, έτσι είναι το παιχνίδι», ανέφερε ο παίκτης των Διασήμων.

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αθώωσή της για την υπόθεση κοκαΐνης

Τριαντάφυλλος – Survivor All Star: Η απάντηση μετά το ρεπορτάζ που τον θέλει να μπαίνει στο ριάλιτι με 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Στο νοσοκομείο η Ντόρα Κουτροκόη -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα