Έλενα Πολυχρονοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αθώωσή της για την υπόθεση κοκαΐνης

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, πρώην παίκτρια του «Power Of Love», που είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και στη συνέχεια είχε αποφυλακιστεί, κρίθηκε αθώα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Το μεσημέρι της Τρίτης 17 Ιανουαρίου, ο δικηγόρος της Έλενας Πολυχρονοπούλου, Αλέξης Κούγιας εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση για την εξέλιξη στην υπόθεση.

«Σήμερα και μετά από πολύωρη διαδικασία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών,

με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Εισαγγελέως της έδρας, αθώωσε παμψηφεί την κυρία Ελένη Πολυχρονοπούλου, η οποία κατηγορείτο ότι μαζί με τον σύντροφο της κατείχαν ποσότητα κοκαΐνης 8 κιλών, ότι έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η Έλενα Πολυχρονοπούλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, λέγοντας ότι «ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ελληνική δικαιοσύνη. Ήμουν αθώα εξαρχής και πίστευα ότι θα αποδοθεί η αθωότητά μου. Αυτό και έγινε».

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος – Survivor All Star: Η απάντηση μετά το ρεπορτάζ που τον θέλει να μπαίνει στο ριάλιτι με 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Στο νοσοκομείο η Ντόρα Κουτροκόη -Τι συνέβη;

Survivor All Star: Ξεσπά η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου -«Θέλουν να τον εξουδετερώσουν ψυχολογικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα