Survivor All Star – Μελίνα Μεταξά: Επέστρεψε στην καλύβα μετά την περιπέτεια της υγείας της – «Μεγάλο ερωτηματικό»

Η Μελίνα Μεταξά επέστρεψε στην καλύβα των Μαχητών στο επεισόδιο της Κυριακής 12/2 μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υγεία της στο «Survivor All Star». Η παίκτρια των μπλε λιποθύμησε, νιώθοντας μια έντονη αδιαθεσία, η οποία προερχόταν από ένα χτύπημα σε προηγούμενο αγώνισμα.

Η Μελίνα Μεταξά γύρισε ξανά στην καλύβα της, λοιπόν, φορώντας, όμως, ένα κολάρο στον λαιμό και εξήγησε στους συμπαίκτες της τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της.

«Γύρισα από την κλινική σήμερα στην ωραία μας παραλία. Είχα πάρα

πολύ αγωνία να δω αν ήταν όλη η ομάδα εδώ. Πρώτο είδα τον Chris που μου ανακοίνωσε ότι ο φίλος του, ο Σώζων, αποχώρησε. Η αλήθεια είναι πως περίμενα ότι θα έφευγε ένας κόκκινος και θα ήμασταν όλοι εδώ…», ήταν τα πρώτα λόγια της Μελίνας Μεταξά.

Μιλώντας στους συμπαίκτες της, η ίδια αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας της: «Έχω μία πολύ μικρή κήλη, η οποία με το χτύπημα που είχα στο αγώνισμα και τη λιποθυμία μετά, προκάλεσε διάσειση και δημιουργήθηκε μια μικρή φλεγμονή, την οποία θα κοιτάξουμε. Θα πρέπει να φοράω αυτό το κολάρο».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος αποκάλυψε τι του εξομολογήθηκε η Μελίνα Μεταξά: «Ευελπιστώ να είναι όλα καλά, αν και η γιατρός τής είπε ότι θα πρέπει να μείνει 3 εβδομάδες έξω, όμως εκείνη θέλει να το πάρει επάνω της και να παίξει αύριο μεθαύριο.

Δεν ξέρω τώρα τι θα γίνει. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλα, είτε είναι για τους αγώνες είτε για τη συμβίωση είτε για την ψυχολογία της».

Διαβάστε ακόμα:

 Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Σαν σήμερα το 2022 έμαθαν για την εγκυμοσύνη – Η τρυφερή ανάρτηση

 Αργύρης Πανταζάρας: «Πέντε μεγάλα ονόματα έτρωγαν την πίτα και τους πιτσιρικάδες τούς έπαιζαν οι 40άρηδες»

 Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν αντέχω τη μουρμούρα στις σχέσεις μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα