NYFW 2023: 5+1 beauty trends απευθείας από τα κορυφαία fashion shows στη Νέα Υόρκη!

Στη Νέα Υόρκη πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας και τα shows κορυφαίων σχεδιαστών γίνονται back to back, χαρίζοντας μας μοναδικές εικόνες από στυλ και ομορφιά.

Ποια είναι όμως τα μέχρι στιγμής beauty trends που θα κυριαρχήσουν το 2023;

Στα catwalks άλλωστε γεννιούνται τα trends και παίρνουμε έμπνευση για να υιοθετήσουμε τις τάσεις στα δικά μας μακιγιάζ και hairstyles!

Εγώ

είμαι εδώ για να τα αποκωδικοποιήσω, καθώς παρακολούθησα διαδικτυακά όλες τις επιδείξεις μόδας, και έχω ήδη ξεχωρίσει τα looks που θα μας απασχολήσουν την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2023!

# Barbicore inspired look

Sergio Hudson show
Pop πολύχρωμο και χαρούμενο μακιγιάζ, το “dopamine glam”, που μας φτιάχνει τη διάθεση και είναι εμπνευσμένο από την πιο διάσημη κούκλα, την Barbie.

Πλούσια μακριά μαλλιά, πιασμένα σε εντυπωσιακά high ponytails.

Michael Ostuni/Patrick McMullan via Getty Images/Ideal ImageMichael Ostuni/Patrick McMullan via Getty Images/Ideal Image

# Magenta magic

Christian Siriano show
Λαμπερά glossy χείλη στο κορυφαίο χρώμα της χρονιάς το magenta και λεπτή μαύρη γραμμή eyeliner που συνθέτουν ένα super elegant make up look.

Mαλλιά πιασμένα σφιχτά σε μπαλετικούς κότσους, glowy skin και φυσικά πυκνά φρύδια. Αυτό το make up look το λάτρεψα και σίγουρα θα το κάνω!

JP Yim/Getty Images for Christian Siriano/Ideal ImageJP Yim/Getty Images/Ideal Image

# Gothic Fairies

Rodarte show
Dramatic look με smokey eyes έως και μαύρο κραγιόν. Μακιγιάζ εμπνευσμένα από την gothic κουλτούρα αλλά σε μια πιο παραμυθένια εκδοχή.

Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images/Ideal ImageVictor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images/Ideal Image

# Braid it!

Tia Adeola show
Τα χτενίσματα με πλεξίδες είναι τεράστια τάση για το Καλοκαίρι του 2023. Μαλλιά ράστα και περίπλοκες πλεξίδες είναι super hot και θα με θυμηθείς σε λίγο καιρό!

Dominik Bindl/Getty Images for NYFW: The Shows/Ideal Image

# No Make up, Make up

ShimKhai show
Oι καθαρές, ενυδατωμένες επιδερμίδες χωρίς ίχνος μακιγιάζ, άντε μέχρι μια ελαφριά βάση, πρωταγωνίστησαν στα catwalks. Γενικά στα make up trends για φέτος είναι σίγουρα το glowy skin και το φυσικό μακιγιάζ!

Arturo Holmes/Getty Images for NYFW: The Shows/ Ideal Image

# White liner mania!

Son Jung Wan Show
Το λευκό μολύβι είναι πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ για να υπογραμμίσει το βλέμμα και σε συνδυασμό με κοραλί ρουζ κάνει την τέλεια αντίθεση για το Καλοκαίρι, που έχουμε πιο σταρένια επιδερμίδα.

Al Zeta/WireImage/Getty Images

Κρατήστε στα τεφτέρια σας τις τάσεις κορίτσια και εμπνευστείτε μοναδικά make up looks!

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Dominik Bindl/Getty Images/Ideal Image

Mια ματιά ακόμα: Brit Awards 2023: Τα beauty looks και τα hairstyles που έκαναν τη διαφορά στο red carpet!

Keywords
Τυχαία Θέματα