Survivor – Τριαντάφυλλος: Η θερμή στήριξη στον Κατσαούνη και η απάντηση – καρφί του Μπάρτζη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, διάσημοι και μαχητές στράφηκαν κατά του Γιώργου Κατσαούνη, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε πως η ομάδα του είχε συνεννοηθεί να ηττηθεί στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ώστε να βγει προτεινόμενη η Παρασκευή Σταματοπούλου, αφού ήθελε να αποχωρήσει από το reality.

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, παρακολουθεί φέτος το Survivor από τον καναπέ του σπιτιού του και δεν διστάζει να πάρει θέση και

να σχολιάσει όσα γίνονται. Με αφορμή το γεγονός, λοιπόν, ότι όλοι οι παίκτες βρέθηκαν εναντίον ενός, ο τραγουδιστής θυμήθηκε τα δικά του βιώματα και έσπευσε να στηρίξει δημόσια τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Τι σας θυμίζει όλο αυτό; Όλοι εναντίων σε ένα παίχτη;;; Ο Γιωρικας μίλησε πολύ καλά και μπράβο του. Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίον του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;;; Άντε πάμε; Έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος πέταξε και το καρφί του… «Πρόεδρε το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι είναι το άλλο σου μισό.. Νταφυ τσάκα Τσούκας το ίδιο πράγμα…φαντάσου και αυτός κερδίζει μόνο όταν θέλει και όποιον θέλει…η μόνη διαφορά σας είναι ότι αυτός δεν θέλει μεγαλογιατρούς ΥΓ :το ξέρεις ότι το λέω με αγάπη πάντα», σημείωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafillos Xatzinikolaou (@triantafillos_xatzinikolaou)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Μαυρίδης: «Δεν περίμενα να βρω μια γυναίκα που θα ζήσω μαζί της το υπόλοιπο της ζωής μου»

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κατάσταση της υγείας της ένα εικοσιτετράωρο μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

 Μυριέλλα Κουρεντή: Όταν η ηθοποιός ήταν ξανθιά -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα