H Drunk Elephant λανσάρει νέο προϊόν για την απόλυτη υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα

Ξέχασε όλα όσα ήξερες, μιας και η Drunk Elephant σε παροτρύνει να δημιουργήσεις το δικό σου beauty ”smoothie” συνδυάζοντας και ανακατεύοντας προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Μετά από το λανσάρισμα της σειράς με τα πεπτίδια, που από προσωπική εμπειρία, είναι μαγική (!), το αγαπημένο brand μας παρουσιάζει το A-GloeiTM Maretinol Oil.

Πρόκειται για μια θεραπεία λείανσης της επιδερμίδας που συνδυάζει βίγκαν ρετινόλη, παρθένο έλαιο μαρούλα και κηραμίδια που εξομαλύνουν την υφή της επιδερμίδας και ελαχιστοποιούν

την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, της υπερμελάγχρωσης, των ατελειών και της φωτογήρανσης ενώ παράλληλα κλειδώνουν την υγρασία και επαναφέρουν την υγιή λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drunk Elephant (@drunkelephant)

ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ

Μια απαλή δόση ρετινόλης καθαρίζει, βελτιώνει και απαλύνει την επιδερμίδα, απαλλάσσοντας την από ανομοιομορφίες, ψεγάδια, τραχιά υφή και σημάδια γήρανσης.

Ακόμη, εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας, μειώνοντας τον αποχρωματισμό και ενισχύοντας τη φυσική λάμψη, καθώς τα κεραμίδια αναπληρώνουν το φράγμα του δέρματος και βελτιώνουν την ελαστικότητά του.

Το αντιοξειδωτικό και πλούσιο σε ωμέγα λάδι μαρούλας αναπληρώνει την απαραίτητη υγρασία και μειώνει την εμφάνιση ερυθρότητας, επαναφέροντας την επιδερμίδα σε μια πιο υγιή, πιο νεανική κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drunk Elephant (@drunkelephant)

ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Σχεδιασμένο τόσο για νέους όσο και για έμπειρους χρήστες ρετινόλης, το A-GloeiTM δημιουργήθηκε με γνώμονα όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Η ρετινόλη έχει κακή φήμη επειδή προκαλεί ευαισθησίες, όμως η σύνθεση του A-GloeiTM περιέχει καταπραϋντικό λάδι μαρούλας που βοηθά στην απαλή απορρόφηση της ρετινόλης από την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας υψηλή αποτελεσματικότητα χωρίς ερυθρότητα ή ερεθισμούς.

Το A-GloeiTM συσκευάζεται σε ανακυκλώσιμο ενισχυμένο γυαλί για προστασία της αποτελεσματικότητάς του.

Αποκλειστικά στο Sephora.gr/el/ και σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora 

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

Crystal make up: Το trend που απογειώνει το μακιγιάζ σου στο λεπτό

Beauty προσφορές: Τι αξίζει να πάρεις (ακόμα και τώρα που φοράμε διπλές μάσκες)

Keywords
Τυχαία Θέματα