Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Συγκινημένη από το ηχητικό μήνυμα του Κώστα Πηλαδάκη

Η ομάδα των διασήμων ήταν εκείνη που κέρδισε στο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor και έτσι είχε την ευκαιρία να ακούσει ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Οι παίκτες δεν μπόρεσαν να κρύψουν την ευτυχία αλλά και τη συγκίνησή τους, αφού η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους αποτελεί το πιο σημαντικό έπαθλο.

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αφού ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, έστειλε για πρώτη φορά μήνυμα, κάνοντάς την πολύ χαρούμενη. Ο ίδιος εξέφρασε με διακριτικότητα τα συναισθήματά

του, προκαλώντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη του όμορφου μοντέλου.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό, που το ήθελες πολύ αλλά και εμείς το ίδιο βέβαια που σε έχουμε στις ζωές μας γιατί μας κάνεις περήφανους με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι στο maximum. Σε φιλώ πολύ, μας λείπεις και δεν σου κρύβω ότι δεν περίμενα να το κάνω και αυτό. Α! Μόλις με το καλό γυρίσεις, αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε», ήταν τα λόγια του Κώστα Πηλαδάκη.

Έπειτα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε συγκινημένη: «Μωρό μου, ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα, το οποίο δεν θα είναι δακρύβρεχτο, αλλά είμαι σίγουρη ότι σου λείπω απεριόριστα, ότι είναι άδειο το σπίτι χωρίς εμένα, ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του αλλά θα γυρίσω και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα. Μπορεί να λείψω λίγες εβδομάδες ακόμα αλλά έχουμε να ζήσουμε πολλά χρόνια μαζί, σ’ αγαπάω και δεν καταλαβαίνεις πόσο μου λείπεις».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τα μηνύματα που δέχτηκαν όλοι οι παίκτες των διασήμων:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Άρης Σοϊλέδης: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά

 Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η όλο νόημα ατάκα της για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

 Survivor: Πελαγία και Σοφιάννα έβγαλαν το φτυάρι για τη Θωμαΐδα

Keywords
Τυχαία Θέματα