Η Φάρμα: Άφωνος ο Γρηγόρης με την εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη – «Μου έπεσε το σαγόνι»

Η Αγγελική Ηλιάδη επέστρεψε στη «Φάρμα» και οι συμπαίκτες της την υποδέχτηκαν με τον πιο θερμό τρόπο! Η τραγουδίστρια μετά από ένα διάστημα απουσίας, γύρισε στο reality περιπέτειας και συνάντησε ξανά τους φίλους της αλλά και τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Εκείνος έμεινε άναυδος όταν την είδε, με το χαμόγελο στα χείλη του να προδίδει τα συναισθήματά του. Η Αγγελική Ηλιάδη

ζήτησε από τον Σάκη Τανιμανίδη να αγκαλιάσει τον αγαπημένο της και έτσι εκείνος είχε την ευκαιρία να τη δει από κοντά και να της μιλήσει για το ατύχημα.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε: «Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης έχει επαναλάβει πολλές φορές τέτοιες φάρσες, οπότε δεν ψάρωσα για τρίτη φορά. Αλλά κοίτα που άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Αγγελική. Μου έπεσε το σαγόνι, δεν το πίστευα».

Από την πλευρά της, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Ο Γρηγόρης ήταν πολύ σαστισμένος μόλις μπήκα και επειδή ερχόντουσαν ένα ένα τα παιδιά και στην αρχή δεν τον είδα… Μετά άρχισε και ο Σάκης να τον ρωτάει διάφορα πράγματα και ντράπηκε πολύ. Εντάξει χάρηκε πολύ! Στενοχωρήθηκα που έχει τραυματιστεί, έφυγα για λίγο και χτύπησε, δεν ήμουν εδώ να τον προσέχω».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η όλο νόημα ατάκα της για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

 Survivor: Πελαγία και Σοφιάννα έβγαλαν το φτυάρι για τη Θωμαΐδα

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο σύζυγός μου με έχει συνεπάρει»

Keywords
Τυχαία Θέματα