Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Η Μαίη είναι όλο σπόντες και κουτοπονηριές»

Η μπλε ομάδα του Survivor το τελευταίο διάστημα σημειώνει ανοδική πορεία και έτσι απολαμβάνει τα μεγάλα έπαθλα που τους χαρίζει ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Όπως είναι φυσικό, οι κόκκινοι έχουν απογοητευτεί που χάνουν τέτοιες ευκαιρίες και έτσι δεν λείπουν οι εντάσεις και οι μπηχτές ανάμεσά στις δύο ομάδες.

Αυτή τη φορά, η Μαίη Εμμανουηλίδου πέταξε τη σπόντα της για τις νίκες της κόκκινης ομάδας, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να μην την αφήνει αναπάντητη.

«Η

Μαίη είναι όλο σπόντες και κουτοπονηριές, όπως ήταν πάντα βασικά, όχι μόνο τελευταία. Δεν της αρέσει που χάνει η ομάδα της και που δεν διασκεδάζει, λογικό είναι… Και εγώ την περίοδο που πεινούσε η ομάδα μου τέτοιες αντιδράσεις είχα  αλλά το να λες ότι κάνουμε κατασκήνωση και εκείνοι κάνουν Survivor, δεν ισχύει.

Στους ίδιους στίβους μάχης μπαίνουμε, τα ίδια πράγματα βιώνουμε, στο ίδιο σανίδι κοιμόμαστε απλά στα έπαθλα τελευταία κερδίζουμε εμείς. Αγωνιζόμαστε όμως για να πάμε εκεί. Δεν μου αρέσουν τέτοιες σπόντες», ήταν τα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ειρήνη Βολιώτη: Η απάντηση του πρώην συντρόφου της μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό

 Ασπασία Τζιτζικάκη: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Το δημόσιο μήνυμα

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο αίτημα για επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα