5 καλοκαιρινά looks που θα σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου

Είναι γεγονός πως φέτος το καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι ελαφρώς πεσμένη με όλα αυτά που ακούμε στις ειδήσεις σε καθημερινή βάση. Ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να μας πτοεί ή να μας χαλάει τη διάθεση γιατί το συμπέρασμα πάντα είναι ένα…μια ζωή την έχουμε, αυτή είναι δεν θα υπάρξει άλλη και πρέπει να τη ζούμε με χαρά και ηρεμία.

Η μόδα πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση και μας βοηθάει να δούμε τη ζωή με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Η γνωστή fashionista

Mary Lawless Lee μας δείχνει κάποιες από τις αγαπημένες της τάσεις για φέτος και μας εμπνέει να πειραματιστούμε κι εμείς, όπως κάνει και εκείνη.

#1. Σορτς + t-shirt + blazer + loafers

Ακόμα και αν δεν σου αρέσει αυτό το σύνολο για καλοκαίρι, να είσαι σίγουρη πως αυτό το outfit θα το ευχαριστηθείς όσο κανένα άλλο από τον Σεπτέμβριο.

#2. Babydoll dress + μπότες

Φέτος το καλοκαίρι πολλές influencers υιοθετούν το look φόρεμα- μπότα και η αλήθεια είναι πως αυτό το look μας έχει κερδίσει και εμάς.

#3. Δερμάτινο παντελόνι + crop top

Η Mary Lawless Lee υιοθετεί 2 hot τάσεις σε ένα look! Συγκεκριμένα η γνωστή fashionista επιλέγει leather παντελόνι που συνδυάζει με crop top με αλυσίδες στην πλάτη.

#4. Ολόσωμο μαγιό με cut- outs και prints

Aν παρακολουθείς τη μόδα στενά τότε είμαι σίγουρη πως θα έχεις εντοπίσει ήδη τον χαμό που γίνεται φέτος στα ρούχα που κυκλοφορούν με prints λεμονιών.

#5. Tie dye ολόσωμη φόρμα

Οι ολόσωμες φόρμες όλων των ειδών είναι τάση που θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας. Πόσο μάλλον αν είναι με tie dye σχέδιο.

Διαβάστε ακόμα:

Το παντελόνι που έχε γίνει viral τις τελευταίες μέρες- Shopping Guide για να το αποκτήσεις κι εσύ!

Aυτή είναι η νέα hot απόχρωση του Καλοκαιριού και αξίζει να τη δοκιμάσεις πρώτη!

Τα αγαπημένα μαγιό των πιο στιλάτων γυναικών του instagram – Θα θέλεις να τα κάνεις δικά σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα